Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός λεωφορείου που «έλυνε σταυρόλεξο» ενώ οδηγούσε

Share

    Σε διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση του πειθαρχικού ελέγχου τέθηκε ο οδηγός λεωφορείου ο οποίος απεικονίστηκε να γράφει σε έντυπο το οποίο είχε τοποθετήσει πάνω στο τιμόνι καθώς οδηγούσε το όχημά του.

    Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο εν λόγω οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο της Γραμμής 523 (Αδάμες-Κηφισιά), εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή και έλαβε κλήση για Πειθαρχικό έλεγχο.

    Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ήδη από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

    «Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών. Τόσο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου. 

    athenstransport.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα