Προβλήματα στη γραμμή 1 του Μετρό λόγω βλάβης σε συρμό

Copyright ©2007 K. Krallis, SV1XV. Shared under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license

Προβλήματα στην κυκλοφορία της γραμμής 1 του Μετρό δημιουργήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 30 Ιανουαρίου λόγω βλάβης σε συρμό.

Γύρω στις 15:00 το μεσημέρι, συρμός με κατεύθυνση προς Κηφισιά ακινητοποιήθηκε μεταξύ των σταθμών Νέα Ιωνία και Ηράκλειο, σε μικρή απόσταση από τον πρώτο σταθμό. Μετά από λίγα λεπτά, ο συρμός άρχισε να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση με χαμηλή ταχύτητα έως ότου επέστρεψε στην αποβάθρα του σταθμού Νέα Ιωνία όπου οι επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν. Ακολούθως, ο συρμός αποσύρθηκε στον χώρο εναπόθεσης συρμών του σταθμού.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επέβαινε στο σταθμό, ο συρμός είχε προφανές τεχνικό πρόβλημα αφού και σε προηγούμενους σταθμούς είχε κινηθεί προς την όπισθεν πριν ξεκινήσει την κανονική κίνησή του.

Κατά τη διάρκεια του συμβάντος και για τουλάχιστον 20 λεπτά είχε σταματήσει η κίνηση των συρμών στη γραμμή 1 με τους συρμούς να παραμένουν στους σταθμούς.

Γύρω στις 15:25 ξεκίνησε η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στη γραμμή.

Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com


Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στην κοινότητα του Athens Transport στο Viber για να λαμβάνετε έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά νέα. Μπείτε εδώ από το κινητό σας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*