Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Συνεχείς πετροβολισμοί συρμών του Προαστιακού στο Ζευγολατιό

Share

    Συνεχή περιστατικά πετροβολισμών συρμών του Προαστιακού που πραγματοποιούν δρομολόγια προς και από το Κιάτο έχουν καταγραφεί το τελευταίο τριήμερο στην περιοχή του Ζευγολατιού.

    Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου, ενώ σήμερα Δευτέρα υπήρξαν δύο ακόμα περιστατικά, ένα στις 6:00 το πρωί και ένα γύρω στις 11:00.

    Από τη ρίψη των αντικειμένων προκλήθηκαν ζημιές σε υαλοπίνακες των συρμών αλλά ευτυχώς όχι τραυματισμοί επιβατών ή εργαζόμενων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το ίδιο σημείο όπου πριν από λίγες μέρες έχασε τη ζωή του ένας άνδρας ο οποίος βρισκόταν επί των γραμμών, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

    Πέρα από την περιοχή του Ζευγολατιού, συχνά είναι τα περιστατικά λιθοβολισμών τρένων στην περιοχή της Θήβας αλλά και στην περιοχή του Ασπροπύργου.

    Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα