Ανακοίνωση Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ για κλοπές πορτοφολιών

To athenstransport.com δημοσιεύει ανακοινώσεις κομμάτων, πολιτικών και συνδικαλιστικών φορέων, ομάδων και οργανώσεων σχετικά με τις συγκοινωνίες όταν στέλνονται στη διεύθυνση contact@athenstransport.com

Λόγω των αυξημένων περιστατικών κλοπής πορτοφολιών στο δίκτυο της ΣΤΑ.ΣΥ, οι εργαζόμενοι θεωρούμε υποχρέωσή μας να ζητήσουμε, με αφορμή την εορταστική κίνηση των Χριστουγέννων, απ’ όλους όσοι χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, να προσέχουν τα προσωπικά τους είδη όσο βρίσκονται σε αυτά.

Έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο και με απύθμενο θράσος, οργανωμένες ομάδες πορτοφολάδων, οργιάζουν καθημερινά στα βαγόνια και στους σταθμούς.

Εκμεταλλευόμενοι την ελλιπή φύλαξη σταθμών, συρμών και εγκαταστάσεων, λόγω και της έλλειψης προσωπικού στα εκδοτήρια των εισιτηρίων και στην φύλαξη των σταθμών, οι ομάδες των αδίστακτων κακοποιών αλωνίζουν ανενόχλητοι όλο το δίκτυο και ιδιαίτερα σε σταθμούς και τμήματα με μεγάλη επιβατική κίνηση.

Η όλη κατάσταση έχει να γίνει ανεξέλεγκτη και καθημερινά το προσωπι κό της Εταιρίας, γίνεται δέκτης έντονων παραπόνων και διαμαρτυριών, από επιβάτες- θύματα.

Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί μόνο από την Εταιρία και τους εργαζόμενους, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με το συγκοινωνιακό έργο και όχι με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Καλούμε για άλλη μια φορά, όλους τους συναρμόδιους Υπουργούς και ιδιαιτέρα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς , να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μπει οριστικό τέλος σ ́ αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο, το οποίο έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έχει γίνει μάστιγα για εργαζόμενους και επιβάτες και επιπλέον δυσφημεί διεθνώς τη χώρα μας.

1 Comment

  1. ο φτωχός συγγενής ΗΣΑΠ, απαξιωμένος από τη ΣΤΑΣΥ, πάλι κλαίγεται. Αν κάποιος κοιτάει τις κάμερες και οι σεκιουριτάδες ελέγχουν ποιοι αλλάζουν βαγόνια και συρμούς όλη τη μέρα, δεν είναι δύσκολο να πιάσουν τους πορτοφολάδες

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*