Καταγγελίες για επιστροφή λάθος ποσών αποζημίωσης από εκδοτήρια εισιτηρίων του Μετρό

Ενημέρωση 3:00 μ.μ.

Είχαμε και νέα καταγγελία από επιβάτη για επιστροφή λάθος ποσού (3 ευρώ αντί 4 για κάρτα των 30 ευρώ) από το εκδοτήριο εισιτηρίων του σταθμού ΚΑΤ του ΗΣΑΠ χτες.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, αν κάποιος επιβάτης έχει λάβει λάθος ποσό από εκδοτήριο του μετρό θα πρέπει να απευθυνθεί στην ΣΤΑΣΥ. Προς το παρόν δεν είχαμε κάποια απάντηση από την ΣΤΑΣΥ για τα περιστατικά.


Εκδότες εισιτηρίων στο Μετρό φαίνεται πως επιστρέφουν μικρότερο ποσό αποζημίωσης σε κατόχους μηνιαίων καρτών του Μαΐου από αυτό που έχει ανακοινώσει ο ΟΑΣΑ.

Σήμερα το πρωί λάβαμε καταγγελίες από δύο άτομα που έλαβαν λάθος ποσό αποζημίωσης. Σύμφωνα με την Δ.Σ. για μηνιαία κάρτα αξίας 49 ευρώ έλαβε αποζημίωση από εκδότη εισιτηρίων στο σταθμό του Αλίμου 4 ευρώ, όταν το ποσό που έχει ανακοινώσει ο ΟΑΣΑ είναι 6,5 ευρώ. Σε μία άλλη καταγγελία η Μ.Κ. ανέφερε πως εκδοτήρια εισιτηρίων στο μετρό επιστρέφουν 2,5 ευρώ για κάρτες αξίας 30 ευρώ (το ποσό που πρέπει να επιστραφεί σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ είναι 4 ευρώ).

Επικοινωνήσαμε με υπάλληλο του ΟΑΣΑ ο οποίος επιβεβαίωσε τα ποσά αποζημίωσης που έχουμε δημοσιεύσει. Ρωτήσαμε και για τα περιστατικά που καταγγέλθηκαν αλλά προς το παρόν δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση. Απάντηση στο ερώτημά μας δεν έχουμε λάβει μέχρι στιγμής ούτε και από την ΣΤΑΣΥ.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες καθώς εφόσον τα περιστατικά ευσταθούν, είναι ιδιαίτερα σοβαρά.

Τα ποσά της αποζημίωσης ανά κατηγορία κάρτας σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ είναι τα εξής:

ANAKOINOSI_OASA

Για την επιστροφή του ποσού οι επιβάτες πρέπει να δώσουν στον εκδότη εισιτηρίων το μηνιαίο κουπόνι του Μαΐου.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*