Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Με το ATH.ENA TICKET, στα 10 ενιαία εισιτήρια άλλο ένα δώρο

Share

    Μία προσφορά από το παρελθόν επαναφέρει ο ΟΑΣΑ για τους χρήστες του ATH.ENA TICKET του νέου ηλεκτρονικού εισιτηρίου για τις συγκοινωνίες της Αθήνας. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να «φορτώσουν» το ATH.ENA TICKET, είτε από τα εκδοτήρια είτε από τα αυτόματα μηχανήματα με 11 ενιαία εισιτήρια στην τιμή των 10 (στα αυτόματα μηχανήματα αναφέρεται ως «10 διαδρομές».

    Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ στόχος της προσφοράς είναι η παροχή κινήτρων ώστε το επιβατικό κοινό να αρχίσει να χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο αλλά ταυτόχρονα και η αύξηση της χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

    Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που 11 ενιαία εισιτήρια πωλούνται στην τιμή των 10. Στις αρχές του 2013 ο ΟΑΣΑ είχε κυκλοφορήσει δεσμίδες 11 εισιτηρίων οι οποίες πωλούταν στα εκδοτήρια στην τιμή των 10. Η προσφορά έτυχε θερμής υποδοχής αλλά μετά την εξάντληση των εισιτηρίων ο ΟΑΣΑ αποφάσισε να μην εκτυπωθούν νέα βάζοντας τέλος στην προσφορά για άγνωστο λόγο.

    Όσοι χρησιμοποιούν εισιτήρια (με εξαίρεση τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου) μπορούν να προμηθεύονται το νέο ATH.ENA TICKET από όλα τα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μετρό καθώς και από δεκάδες αυτόματα μηχανήματα.

    Το athenstransport.com ετοίμασε έναν οδηγό με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ΑΤΗ.ΕΝΑ TICKET 

 
 

Διαβάστε Περισσότερα