Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Share

    Φωτιά ξέσπασε σε εν κινήσει λεωφορείο του ΟΑΣΑ το απόγευμα του Σαββάτου. Η φωτιά ξέσπασε καθώς το αρθρωτό λεωφορείο κινούταν επί της λεωφόρου Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

    Στο λεωφορείο ευτυχώς δεν επέβαιναν επιβάτες παρά μόνο ο οδηγός ο οποίος πρόλαβε να διαφύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από τα ελαστικά του οχήματος

    Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ από τις φλόγες κινδύνεψε και γειτονική πεζογέφυρα. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

    Εξαιτίας της πυρκαγιάς διακόπηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαμία ενώ η κυκλοφοριακή συμφόρηση συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα (20:15)

    Πρόκειται για την πρώτη πυρκαγιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ (εξ όσων τουλάχιστον γνωρίζουμε αφού ο ΟΑΣΑ δεν βγάζει ποτέ ανακοινώσεις για τα περιστατικά αυτά) το τελευταίο εξάμηνο. Ως τον Φεβρουάριο του 2019 που συνέβη το τελευταίο περιστατικό, είχαμε καταγράψει 7 πυρκαγιές ή εκρήξεις σε λεωφορεία μέσα σε 15 μήνες. 

    Φωτογραφίες: protothema.gr

 
 

Διαβάστε Περισσότερα