Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας του δήμου Αχαρνών

Share

   Δείτε τη σελίδα Οι Δημοτικές Συγκοινωνίες της Αττικής για τα δρομολόγια που ισχύουν

  Ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Αχαρνών. Τα δρομολόγια, τα οποία θα πραγματοποιούνται με τρία μίνι λεωφορεία θα κινούνται στη γραμμή «Ολυμπιακό Χωριό – Σταθμός Κάτω Αχαρναί», συνδέοντας τον οικισμό του Ολυμπιακού Χωριού με το σταθμό του Προαστιακού

  Η γραμμή θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί με έως τις 5 το απόγευμα. 

  «Χρειάστηκε ένα μεγάλο διάστημα έντονης προσπάθειας, για να αντιμετωπιστούν ζητήματα γραφειοκρατίας, εγκρίσεων, οργάνωσης ούτως ώστε να φτάσουμε στη λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους εργάστηκαν για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να δώσουμε μια επιπλέον λύση μετακίνησης στους συμπολίτες μας, η οποία θα είναι δωρεάν.

  Δείτε: Οι Δημοτικές Συγκοινωνίες της Αττικής

  Ήταν μια δέσμευσή μας, την οποία κάνουμε πράξη και πολύ σύντομα να μπορούμε να προβούμε και σε άλλες παρόμοιες κινήσεις. Μέλημά μας παραμένει πάντα να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα κάθε δημότη», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

  Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με δρομολόγια και στάσεις οι δημότες θα μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 11:00 έως τις 12:00 στα τηλέφωνα: 213-2072356, 213-2072548.

  Σημειώνεται ότι στο δήμο Αχαρνών λειτουργούσε και παλαιότερα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας η οποία όμως διακόπηκε κατά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης. 

   

   

   

 
 

Διαβάστε Περισσότερα