Οινόη: Στράβωσαν οι σιδηροδρομικές γραμμές λόγω του καύσωνα

Προβλήματα στα δρομολόγια των τρένων προκάλεσαν χτες Τετάρτη οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που είχαν ως αποτέλεσμα να παρατηρηθούν στρεβλώσεις στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Αθήνας και Οινόης.

Όπως αναφέρει το ‘στέκι της έλξης’, οι αμαξοστοιχίες που αναχωρούσαν χτες απο τον σταθμό Οινόης ή τα Κιούρκα λάμβαναν δελτίο με έκτακτες βραδυπορίες λόγω στρεβλώσεων στην γραμμή. Το μεσημέρι η κάθοδος έκλεισε καθώς η κατάσταση της γραμμής ήταν πλέον απαγορευτική.

Σύμφωνα με τους μηχανοδηγούς, ανάλογες αλλοιώσεις της γραμμής υπήρχαν και σε άλλα σημεία μεταξύ Αθήνας και Οινόης. Όπως επίσης καταγγέλεται, από την φωτογραφία είναι εμφανές πως υπάρχουν γραμμές υψηλής τάσης παράλληλα με τη σιδηροδρομική γραμμή οι οποίες σχεδόν ακουμπούν στα δέντρα. Και όλα αυτά, στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αναγνώστη του Athens Transport, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουλίου, δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του Προαστιακού από Πειραιά προς Αεροδρόμιο που αναχωρούσε στις 16:44. Από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση.

Πηγή: Το στέκι της έλξης

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*