Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Οδηγός λεωφορείου βρήκε τσάντα με 10.500 δολάρια και laptop και την παρέδωσε

Share

    Για πολύ καιρό θα θυμάται τη βάρδιά του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο οδηγός της ΟΣΥ Άρης Καπίρης ο οποίος εντόπισε μέσα στο όχημά του μία τσάντα που περιείχε 10.500 δολάρια σε μετρητά και ένα laptop που προφανώς είχε ξεχάσει κάποιος τουρίστας.

    Σύμφωνα με το notia.gr, ο οδηγός, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο στη γραμμή express Χ95 που κάνει το δρομολόγιο Σύνταγμα – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, παρέδωσε την τσάντα στην αστυνομία χωρίς δεύτερη σκέψη.

    Ο κάτοχος της τσάντας ταυτοποιήθηκε εύκολα αφού πέρα από τα χρήματα και το laptop, η τσάντα περιείχε και το διαβατήριό του.

    Σημειώνεται ότι τον οδηγό της ΟΣΥ επαίνεσε με μήνυμά του στα social media και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας.

    athenstransport.com 

 
 

Διαβάστε Περισσότερα