Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου: Κλειστός ο σταθμός Μανιάτικα του Μετρό λόγω έργων

Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός Μανιάτικα της γραμμής 3 του Μετρό το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση.

Οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τη λεωφορειακή γραμμή 909 ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ-ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ που συνδέει το σταθμό Μανιάτικα με το σταθμό Νίκαια και προς τις δύο κατευθύνσεις. 

Παράλληλα, από τον Σταθμό Μανιάτικα, οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και προς τις δύο κατευθύνσεις από τις υφιστάμενες γραμμές  814 ΣΧΙΣΤΟ-ΚΑΡΑΒΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 825 ΝΕΑΠΟΛΗ-ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Β καθώς επίσης και από τη λεωφορειακή γραμμή  824 ΝΕΑΠΟΛΗ-ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Α  στην κατεύθυνση προς Πειραιά.

Επιπλέον, έχει προβλεφθεί και διεύρυνση ωραρίου της  λεωφορειακής γραμμής 909:

Γραμμή 909 Σάββατο 9/3

  • Τελευταίο δρομολόγιο από αφετηρία στις 01:05
  • Τελευταίο δρομολόγιο από τέρμα στις 01:40

Γραμμή 909 Κυριακή 10/3

  • Τελευταίο δρομολόγιο από αφετηρία στις 24:00
  • Τελευταίο δρομολόγιο από τέρμα στις 00:35

Ο σταθμός θα παραμείνει κλειστός προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες του ΟΑΣΑ για την εγκατάσταση πυλών ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Οι πύλες αναμένεται να βρίσκονται σε λειτουργία από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου. 

Παρόμοιες εργασίες, που θα απαιτήσουν το διαδοχικό κλείσιμο σταθμών αναμένεται να πραγματοποιηθούν και στους υπόλοιπους σταθμούς της επέκτασης της γραμμής 3 προς τον Πειραιά όπου εκτελείται το έργο (Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια, Πειραιάς, Δημοτικό Θέατρο). 

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*