Έξι τραυματίες από την πρόσκρουση λεωφορείου σε κολώνα στη Φυλή

newsit.gr

Έξι άτομα τραυματίστηκαν μετά από ατύχημα με αστικό λεωφορείο το οποίο κινούταν επί της λεωφόρου Μεγ. Αλεξάνδρου στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί όταν ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 879, στην οποία δρομολογούνται οχήματα των ΚΤΕΛ βάση σύμβασης με τον ΟΑΣΑ, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με κολώνα ηλεκτροφωτισμού, ενώ κινούταν επί της λεωφόρου Μεγ. Αλεξάνδρου, πλησίον της 206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών.

Στο σημείο, σύμφωνα με την ΕΡΤ βρέθηκαν αστυνομικοί της Τροχαίας και διασώστες του ΕΚΑΒ για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, η υγεία των οποίων δεν φαίνεται να προκαλεί ανησυχία.

Ο οδηγός του λεωφορείου δήλωσε πως το ατύχημα συνέβη στην προσπάθειά του να αποφύγει τρακάρισμα με Ι.Χ.

«Προσπάθησα με κάθε τρόπο να συγκρατήσω ό,τι μπορώ», δήλωσε ο οδηγός του αστικού λεωφορείου ο οποίος σημείωσε πως η σύγκρουση του λεωφορείου στην κολώνα ήταν σφοδρή.

Ανακοίνωση για το ατύχημα εξέδωσε ο ΟΑΣΑ:

Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει ότι σήμερα το πρωί περί τις 08:00, επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου 277, στην περιοχή Ζωφριάς Φυλής, λεωφορείο της γραμμής 879 που κινούνταν από Ελευσίνα προς Καματερό, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά 6 άτομα, όλοι επιβάτες του λεωφορείου.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η Τροχαία Αττικής διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*