Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Παράταση για το ηλεκτρονικό εισιτήριο ως τις 5-10 Νοεμβρίου

Share

    Και επισήμως παράταση. Επιτέλους, το προφανές έγινε, 5 μόλις μέρες πριν την υποτιθέμενη ολοκλήρωση της μετάβασης στο ηλεκτρονικό εισιτήριο.

    Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Μαυραγάνης, δίνεται παράταση ως τις 5 Νοεμβρίου για όσους θα βγάλουν κάρτα αυτοπροσώπως σε εκδοτήριο εισιτηρίων.

    Αντίστοιχα, δίνεται παράταση ως τις 10 Νοεμβρίου για όσους έχουν δώσει δικαιολογητικά σε φάκελο προκειμένου η κάρτα να τους σταλεί ταχυδρομικά.

    Ως τις 5 και τις 10 Νοεμβρίου θα ισχύουν οι μηνιαίες κάρτες του μηνός Οκτωβρίου.

    Τα χάρτινα εισιτήρια, σύμφωνα με τον υφυπουργό, δεν θα έχουν ισχύ από την 1 Νοεμβρίου, ενώ ενδεχομένως να υπάρξει διαδικασία αντικατάστασης παλαιών εισιτηρίων που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

    Οι δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης (άνεργοι, ΑΜΕΑ) θα συνεχίσουν να μετακινούνται όπως και σήμερα και μετά τις 10 Νοεμβρίου αφού θα υπάρχει ειδική θύρα σε κάθε σταθμό του Μετρό.

    Η αυτονόητη παράταση (την οποία είχαμε προβλέψει εδώ και καιρό) έρχεται μετά από μέρες ταλαιπωρίας χιλιάδων επιβατών με τεράστιους χρόνους αναμονής στα εκδοτήρια.

    Όπως ανακοινώθηκε χτες, έχει ξεκινήσει η αποστολή των πρώτων καρτών μέσω ταχυδρομείου (1.200 από τις 11.000 προς το παρόν). Αν είναι δυνατή η έκδοση και αποστολή όλων αυτών, συν όσων θα προκύψουν τις επόμενες μέρες ως τις 10 Νοεμβρίου είναι άγνωστο.

    Επίσης από σήμερα Παρασκευή αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία περισσότερα τερματικά έκδοσης προσωποποιημένων καρτών Ath.ena Card.

    Δείτε επίσης:

 
 

Διαβάστε Περισσότερα