Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Επιστρέφουν στα περίπτερα τα εισιτήρια του ΟΑΣΑ

Share

    Ενημέρωση 11 Ιανουαρίου:

    Σταδιακά από σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν στα σημεία πώλησης λιανικής οι φάκελοι με εισιτήρια του ΟΑΣΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ ΠΟΛΥΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε., μέσα στην ημέρα θα παραληφθεί μία πρώτη ποσότητα εισιτηρίων από των ΟΑΣΑ σε φακέλους κόστους 5,70 ευρώ (5 εισιτήρια), ενώ η διανομή θα γίνει σταδιακά.


    Αρχικό άρθρο:

    Καπνός έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα τα προεκτυπωμένα εισιτήρια για τις συγκοινωνίες της Αθήνας σε σημεία λιανικής πώλησης εκτός του δικτύου των αστικών συγκοινωνιών, όπως τα περίπτερα και τα καταστήματα ψιλικών. Η αιτία φαίνεται ότι δεν είναι η προσπάθεια του ΟΑΣΑ για την προώθηση της επαναφόρτισης των εισιτηρίων, αλλά η έλλειψη φακέλων για την τοποθέτηση των εισιτηρίων!

    Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η εταιρεία ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ ΠΟΛΥΔΙΑΝΟΜΕΣ η οποία εφοδιάζει τα σημεία πώλησης με τα εισιτηρία, ζήτησε στις 31/12 και στις 2/1 από τον ΟΑΣΑ να παραλάβει περισσότερα πακέτα των 5 εισιτηρίων με τιμή 5,7 ευρώ, με τον οργανισμό να απαντά πως δεν μπορεί να διαθέσει προς το παρόν εισιτήρια αφού δεν υπάρχουν φάκελοι για να μπουν μέσα τα εισιτήρια.

    Σε συνέχεια της απάντησης αυτής ο κ. Κωνσταντίνος Ρεκλείτης ως εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας απέστειλε εκ νέου ηλεκτρονική επικοινωνία με κοινοποίηση σε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες ρωτώντας σχετικά με το διάστημα το οποίο θα χρειαστεί να λυθεί το θέμα της έλλειψης των προφορτισμένων εισιτηρίων αξίας 5,7€ χωρίς μέχρι στιγμής όμως να έχει πάρει απάντηση.

    Η εταιρεία γίνεται δέκτης πολλών αιτημάτων από σημεία πώλησης για προμήθεια νέων εισιτηρίων, πλην όμως το απόθεμα που είχε στη διάθεσή της έχει εξαντληθεί.

    Από την πλευρά του ΟΑΣΑ, την 1η Ιανουρίου, μία μέρα μετά το αίτημα για παράδοση πακέτων εισιτηρίων, ο οργανισμός προχώρησε σε δέσμευση πίστωσης ύψους 2.400 ευρώ τα οποία θα διατεθούν για την εκτύπωση προτυπωμένων και αυτοκόλλητων φακέλων. Προς το παρόν πάντως δεν είναι γνωστό πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η έλλειψη.

    Λίγες μέρες αργότερα, ο ΟΑΣΑ προχώρησε και σε νέα δέσμευση πίστωσης ύψους 30.000 ευρώ που αφορούν την εκπόνηση μελέτης για τη διαμόρφωση της πολιτικής πρακτόρευσης και αναδιάρθρωσης του δικτύου λιανικής πώλησης ΟΑΣΑ.

    Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα