Κακοκαιρία Barbara – Μέχρι Δουκ. Πλακεντίας τα δρομολόγια του Μετρό σε περίπτωση χιονόπτωσης

Μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, δηλαδή μόνο στο υπόγειο τμήμα της γραμμής, πρόκειται να πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στη γραμμή 3 του Μετρό, σε περίπτωση εκδήλωσης χιονόπτωσης κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Barbara, σύμφωνα με απόφαση του διαχειριστή του δικτύου ΟΣΕ.


Από την Κυριακή 5 έως και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, αναμένεται η κακοκαιρία Barbara που ενδεχομένως να επηρεάσει τις μετακινήσεις και στην Αθήνα. Μείνετε συντονισμένοι στο athenstransport.com και στα κανάλια μας σε Viber, twitter και facebook για τις νεότερες πληροφορίες.


Σε ανακοίνωσή της, η Hellenic Train αναφέρει πως στην περίπτωση αυτή, οι επιβάτες του Μετρό που θέλουν να μετακινηθούν στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο θα μετεπιβιβάζονται σε συρμούς του Προαστιακού στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας με το ίδιο εισιτήριο.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train:

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να ξεκινήσουν από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση κυκλοφορίας στο web site της εταιρίας, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (twitter, telegram).

Ο διαχειριστής της υποδομής (ΟΣΕ) έχει προγραμματίσει, σε περίπτωση εκδήλωσης χιονόπτωσης στον βόρειο τομέα του Νομού Αττικής, τα δρομολόγια του Μετρό προς και από Αεροδρόμιο να σταματούν στον σταθμό Πλακεντίας του Μετρό.

Ως εκ τούτου, η μετακίνηση των επιβατών από και προς Αεροδρόμιο θα γίνεται με μετεπιβίβαση στους συρμούς του Προαστιακού με το ίδιο εισιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι σε χτεσινοβραδινή της ανακοίνση η Hellenic Train είχε προειδοποιήσει για πιθανότητα καθυστερήσεων σε δρομολόγια στην Αττική και την κεντρική Ελλάδα από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας Barbara.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*