Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του Τραμ μετά από τη διακοπή λόγω τεχνικού προβλήματος

Ενημέρωση ώρα 13:15

Σύμφωνα με την ΣΤΑ.ΣΥ., αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία όλων των γραμμών του Τραμ.


Ενημέρωση ώρα 12:30 

Το επιβατικό κοινο, λόγω της προσωρινής διακοπής λειτουργίας του Τραμ, μπορεί να εξυπηρετείται:

  • Στη Γραμμή 6 “Πικροδάφνη – Σύνταγμα” από λεωφορειακές γραμμές που δρομολογούνται εκτάκτως από τον σταθμό του Μετρό Νέος Κόσμος ως τη στάση Τραμ Παναγίτσα.
  • Στη Γραμμή 7 “Ασκληπιείο Βούλας – Αγ. Τριάδα” από τη λεωφορειακή Γραμμή Α1, τα δρομολόγια της οποίας ενισχύονται.
  • Η διαδρομή Νέος Κόσμος- Σύνταγμα εξυπηρετείται από τη Γραμμή 2 του Μετρό.

Διακόπηκε από τις 11 το πρωί η λειτουργία του Τραμ της Αθήνας λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος στο σύστημα της τηλεματικής.

Στη σχετική ανακοίνωση, η ΣΤΑ.ΣΥ. αναφέρει πως το πρόβλημα ανέκυψε μετά την πρόσφατη αναβάθμιση του συστήματος, ενώ αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση του προβλήματος από τον ανάδοχο του έργου της Ελληνικό Μετρό.

Προβλήματα στη λειτουργία του Τραμ, που οδήγησαν σε σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια, είχαν προκύψει για τον ίδιο λόγο από νωρίς το πρωί, ωστόσο λίγο πριν τις 10:00 η ΣΤΑ.ΣΥ. είχε ανακοινώσει πως το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στο Τραμ είχαν εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν παράπονα για προβληματική λειτουργία του συστήματος της τηλεματικής. Ωστόσο, η ΣΤΑ.ΣΥ. είχε απαντήσει πως η τηλεματική λειτουργεί μόνο επικουρικά, ενώ υπεύθυνος για την κυκλοφορία του κάθε συρμού είναι ο μηχανοδηγός.


Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στην κοινότητα του Athens Transport στο Viber για να λαμβάνετε έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά νέα. Μπείτε εδώ από το κινητό σας

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*