Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Μεμονωμένα ενιαία εισιτήρια από τις 6 Νοεμβρίου και νέα παράταση για τις κάρτες του Οκτωβρίου

Share

    Ενημέρωση: Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού κ. Σπίρτζη, η διάρκεια της παράτασης για τις μηνιαίες κάρτες του Οκτωβρίου επεκτείνεται ως τις 15 Νοεμβρίου, 5 μέρες περισσότερες από ότι είχε αρχικά ανακοινώσει ο ΟΑΣΑ.


    Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις μηνιαίες κάρτες του Οκτωβρίου οι επιβάτες (είτε περιμένουν την προσωποποιημένη κάρτα να τους σταλεί ταχυδρομικά είτε όχι) για να μετακινούνται με τις συγκοινωνίες της Αθήνας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.

    Εν τω μεταξύ, από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου αναμένεται να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα έκδοσης ενός μόνο εισιτηρίου των 90 λεπτών (κόστος 1,40 ευρώ) μέσω του Ath.ena Ticket που διατίθεται από όλα τα εκδοτήρια και τα νέα αυτόματα εκδοτικά μηχανήματα. Μέχρι σήμερα απαιτείται η αγορά πακέτου τουλάχιστον 5 εισιτηρίων.

    Τα παλιά χάρτινα εισιτήρια θα μπορούν να χρησιμοποιούνται ως και τις 6 Νοεμβρίου.

    Όσον αφορά τις μπάρες στους σταθμούς του Μετρό, αυτές θα αρχίσουν να κλείνουν «μέσα στο Νοέμβριο», σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ.

    Υπενθυμίζεται πως οι δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης (άνεργοι, ΑΜΕΑ κλπ) καθώς και οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών μεγάλης διάρκειας (τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες, ετήσιες) που λήγουν από το Νοέμβριο και μετά συνεχίζουν να μετακινούνται χωρίς να χρειάζεται καμία περαιτέρω  ενέργεια, μέχρι νεωτέρας.

    Δείτε επίσης:

 
 

Διαβάστε Περισσότερα