Αν ανήκεις στους φοιτητές που πέρασαν σε μία σχολή της Αθήνας, κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις και εσύ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας για τις μετακινήσεις σου. Είτε είσαι από την Αθήνα είτε από κάποια άλλη περιοχή της Ελλάδας είναι φυσιολογικό να έχεις απορίες για το πώς και με ποιο μέσο θα φτάσεις στη σχολή σου ή όπου αλλού θέλεις να πας, ποιο εισιτήριο θα χρησιμοποιήσεις κ.λπ.

Το Athens Transport ετοίμασε έναν οδηγό ειδικά για φοιτητές, συγκεντρώνοντας βασικές πληροφορίες για τις συγκοινωνίες της Αθήνας, και με αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης σε όλα τα κτίρια ανά Σχολή και Τμήμα, για όλα τα δημόσια Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. της Αθήνας.

Τελευταία ενημέρωση: 24 Αυγούστου 2017

Τα νέα άρθρα που γράψαμε στα πλαίσια αυτού του οδηγού, είναι τα εξής:

Παρακάτω, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε συνοπτικά στα παρακάτω ερωτήματα:

 • Ποια είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, και πού μπορώ να βρω πληροφορίες για τα δρομολόγια, ωράρια κλπ
 • Πόσο στοιχίζουν τα εισιτήρια και οι κάρτες για τις συγκοινωνίες της Αθήνας, από πού τα αγοράζω και πως τα χρησιμοποιώ;
 • Πώς θα πάω στη σχολή μου με τις συγκοινωνίες;
 • Πού θα βρω περισσότερες πληροφορίες για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας; Ποιες εφαρμογές να κατεβάσω και ποια social media να ακολουθήσω;

Ξεκινώντας, ας δούμε ένα-ένα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας:

bus

Λεωφορεία και Τρόλεϊ

 • Δρομολόγια: 280 περίπου γραμμές Λεωφορείων και Τρόλεϊ κυκλοφορούν καθημερινά σε όλη την Αττική. Για να βρεις πληροφορίες για τη γραμμή που σε ενδιαφέρει, όπως ωράρια, δρομολόγια, χάρτες, στάσεις, καθώς και υπηρεσίες τηλεματικής (χρόνος μέχρι την άφιξη του Λεωφορείου στη στάση κλπ.) μπορείς να κάνεις αναζήτηση της γραμμής ή της στάσης που σε ενδιαφέρει στη διεύθυνση telematics.oasa.gr ή να κατεβάσεις στο τηλέφωνό σου την εφαρμογή της τηλεματικής. Αν θέλεις μία λίστα με όλες τις γραμμές Λεωφορείων και Τρόλεϊ, δες: Γραμμές Λεωφορείων και Τρόλεϊ της Αθήνας
 • Ωράριο: Η πλειοψηφία των γραμμών Λεωφορείων και Τρόλεϊ κινείται από τις 5:00 π.μ. έως τα μεσάνυχτα. Υπάρχουν επίσης λίγες γραμμές που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο καθώς και νυχτερινά δρομολόγια Λεωφορείων.  Δρομολόγια Λεωφορείων που εξυπηρετούν κυρίως μαθητές και φοιτητές (σχολικά) δεν πραγματοποιούνται τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.
 • Συχνότητα δρομολογίωνΗ συχνότητα δρομολογίων όλων των γραμμών μεταβάλλεται ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας (καθημερινή – Σάββατο – Κυριακή) και την εποχή (χειμερινό – θερινό πρόγραμμα). Τις αργίες ισχύει το πρόγραμμα της Κυριακής. Πληροφορίες με τις ώρες αναχώρησης από τις αφετηρίες και τα τέρματα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα και της εφαρμογές της τηλεματικής. Τα τελευταία χρόνια είναι συχνό φαινόμενο δρομολόγια να μένουν ανεκτέλεστα λόγω έλλειψης οδηγών ή έλλειψης οχημάτων.

Μετρό και Ηλεκτρικός

 • Δρομολόγια: Αν το Μετρό σε βολεύει για να πας στον προορισμό σου, είσαι από τους τυχερούς! Τρεις είναι η γραμμές του Μετρό της Αθήνας: η Γραμμή 1 πράσινου χρώματος, από τον Πειραιά ως την Κηφισιά (ο επονομαζόμενος και ‘ηλεκτρικός’, πρώην ΗΣΑΠ), που είναι υπέργεια στο μεγαλύτερο τμήμα της, η κόκκινη Γραμμή 2 από την Ανθούπολη ως το Ελληνικό και η μπλε Γραμμή 3 από την Αγία Μαρίνα (Αιγάλεω) ως το Αεροδρόμιο. Τα περισσότερα δρομολόγια της γραμμής 3 τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Τα δρομολόγια που συνεχίζουν στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο περνούν ανά 30 λεπτά.
 • Συχνότητα δρομολογίων: Η συχνότητα των δρομολογίων μεταβάλλεται ανάλογα με την ημέρα (καθημερινή – Σαββατοκύριακο), τη γραμμή, και την εποχή (χειμερινό – θερινό πρόγραμμα). Πίνακες με τις συχνότητες δρομολογίων μπορείτε να βρείτε εδώ, και με τη διάρκεια της διαδρομής εδώ.

 

Αν είσαι οπτικός τύπος, να ένας χάρτης με τις γραμμές του Μετρό και του Τραμ (κλικ για μεγέθυνση):

ΜΕΤΡΟ χάρτης ΔΙΚΤΥΟΥ_ΤΕΛΙΚΟΣ_29-5-2013

Τραμ

 • Δρομολόγια: Το Τραμ της Αθήνας είναι ένα καλό μέσο για κοντινές διαδρομές, ως λύση ανάγκης ή αν θελεις να πας βόλτα και έχεις αρκετή υπομονή και χρόνο. Τα δρομολόγια είναι 3: από το Σύνταγμα ως το ΣΕΦ στο Φάληρο, από το Σύνταγμα ως τη Βούλα, και από το ΣΕΦ ως τη Βούλα.
 • Συχνότητα δρομολογίων: Και εδώ, η συχνότητα των δρομολογίων μεταβάλλεται ανάλογα με την ημέρα, και την εποχή (χειμερινό – θερινό πρόγραμμα). Πίνακες με τις συχνότητες δρομολογίων μπορείς να βρεις εδώ, και με τη διάρκεια της διαδρομής εδώ. Σημειώνεται πως αν θέλεις να μετακινηθείς στα ενδιάμεσα τμήματα (αυτά είναι Σύνταγμα – Μουσών, ΣΕΦ – Μπάτης, και Βούλα – Εδέμ), όπου διέρχονται συρμοί Τραμ από 2 διαφορετικά δρομολόγια, θα χρειαστεί να περιμένεις αρκετά λιγότερο.

 

Προαστιακός σιδηρόδρομος

 • Δρομολόγια: Ο Προαστιακός σιδηρόδρομος της Αθήνας εκτελεί τα παρακάτω 4 δρομολόγια: Αθήνα – Αεροδρόμιο (1 ανά ώρα), Αθήνα – Κιάτο (1 ανά ώρα), ΣΚΑ – Αεροδρόμιο (1 ανα ώρα) Αθήνα – Χαλκίδα (1 ανά 2 ώρες), και Αθήνα – Πειραιάς (1 την ώρα). Το τμήμα από Δουκίσσης Πλακεντίας ως Αεροδρόμιο είναι κοινό για το Μετρό και τον Προαστιακό. Μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα δρομολόγια στο: Τα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας.
 • Συχνότητα δρομολογίων: Αραιά και πού (δες παραπάνω συνδέσμους). 
 • Εισιτήρια και κάρτες: Εντός του αστικού τμήματος του Προαστιακού (αυτό είναι από τον Πειραιά ως το σταθμό ΣΚΑ και από το Κορωπί ως τη Μαγούλα) ισχύουν τα ενιαία εισιτήρια και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ. Εκτός του αστικού τμήματος ισχύουν διαφορετικά εισιτήρια και κάρτες που εκδίδει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ (δες εδώ κι εδώ) καθώς και διαφορετική εκπτωτική πολιτική (η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίνει 25% έκπτωση στους φοιτητές και όχι 50%). 

 

Εισιτήρια και κάρτες απεριορίστων διαδρομών

Ηλεκτρονικό εισιτήριο Alert! Από το φθινόπωρο του 2017 αναμένεται να ξεκινήσει σε μεγαλύτερο βαθμό η χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που θα αντικαταστήσει τα εισιτήρια και τις κάρτες που χρησιμοποιούνται τις τελευταίες δεκαετίες στις συγκοινωνίες της Αθήνας. Πολλά θα αλλάξουν, με εξαίρεση τις τιμές που θα μείνουν ίδιες (τουλάχιστον προς το παρόν). Δεν χρειάζεται όμως άγχος. Μείνεται συντονισμένοι στο athenstransport.com και θα μάθετε πρώτοι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!

Αν είσαι φοιτητής σε κάποιο δημόσιο Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ τότε δικαιούσαι να αγοράζεις μειωμένο εισιτήριο ή κάρτα απεριορίστων διαδρομών για ένα συγκεκριμένο αριθμό ετών (για τα έτη της προβλεπόμενης φοίτησης + 2). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις βγάλει την Ακαδημαϊκή Ταυτότητα που χρησιμοποιείται ως αποδεικτικό της φοιτητικής σου ιδιότητας (απαραίτητη για έκδοση κάρτας ή σε περίπτωση ελέγχου εισιτηρίων).

Για να μάθεις περισσότερα για την έκδοση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας, δες: Οδηγίες για την απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας

Ακαδημαϊκή Ταυτότητα

Πέρα από τους φοιτητές σε δημόσια Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, και άλλες κατηγορίες ατόμων δικαιούνται μετακίνηση με μειωμένο εισιτήριο ή και δωρεάν. Για παράδειγμα, μειωμένο εισιτήριο δικαιούνται και οι σπουδαστές δημοσίων και ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. και Ε.Ε.Σ., και οι νέοι κάτω των 18 ετών. Δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα του ΟΑΣΑ (πλην του Προαστιακού) δικαιούνται, μεταξύ άλλων, οι άνεργοι, κάτοχοι κάρτας του ΟΑΕΔ.

Για να μάθεις ποιοι δικαιούνται μετακίνηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας με μειωμένο εισιτήριο ή και δωρεάν, δες: Ποιοι δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο ή δωρεάν μετακίνηση στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας

 

Τι να αγοράσω, εισιτήριο ή κάρτα; 

Στο ερώτημα «εισιτήριο ή κάρτα;» η απάντηση είναι «εξαρτάται από το πόσο θα χρησιμοποιείς τις δημόσιες συγκοινωνίες». Το κόστος του μειωμένου ενιαίου εισιτηρίου είναι 0,60 ευρώ και ισχύει για 90 λεπτά μετακίνησης με οποιοδήποτε μέσο. Η μειωμένη μηνιαία κάρτα κοστίζει 15 ευρώ*.

Κάναμε τις αριθμητικές πράξεις και το συμπέρασμα είναι πως η μηνιαία κάρτα συμφέρει αν μετακινείσαι με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς περισσότερες από 25 φορές το μήνα (12,5 πήγαινε – έλα). Για όσους δηλαδή χρησιμοποιούν τις συγκοινωνίες καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά, η κάρτα είναι η καλύτερη λύση!

*Το μειωμένο ενιαίο εισιτήριο αξίας 60 λεπτών και η μειωμένη μηνιαία κάρτα αξίας 15 ευρώ δεν περιλαμβάνουν μετακινήσεις από/προς το Αεροδρόμιο με Λεωφορεία, Μετρό και Προαστιακό.

Εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας

Μειωμένο εισιτήριοΤο μειωμένο ενιαίο εισιτήριο κοστίζει, όπως είπαμε, 0,60 ευρώ. Λέγεται «ενιαίο» επειδή μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για μετακίνηση με οποιοδήποτε μέσο (Λεωφορεία -πλην express Αεροδρομίου, Τρόλεϊ, Μετρό -πλην μετακινήσεις προς/από Αεροδρόμιο, ΗΣΑΠ, Τραμ, Προαστιακός -στο αστικό τμήμα) αρκεί το σύνολο της μετακίνησης να έχει διάρκεια ως μιάμιση ώρα (90 λεπτά).

Με άλλα λόγια, το εισιτήριο το ακυρώνεις μόνο την πρώτη φορά που μπαίνεις σε ένα μέσο (λεωφορείο ή σταθμό του Μετρό κλπ) και στη συνέχεια μπορείς να βγεις και να μπεις σε όποιο άλλο μέσο θέλεις για 90 λεπτά. Δεύτερο εισιτήριο χρειάζεται μόνο αν περάσουν 90 λεπτά και είσαι ακόμα στο δρόμο (πίκρα…).

Εισιτήρια αγοράζεις από εκδοτήρια σταθμών του Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ (όσα είναι ανοικτά), αυτόματα μηχανήματα σε σταθμούς Μετρό, ΗΣΑΠ, και Τραμ (είναι πάντα ανοικτά), εκδοτήρια-κουβούκλια σε κάποιες κεντρικές αφετηρίες λεωφορείων (όχι στα κουβούκλια που έχουν κρεμασμένο ένα “ΟΧΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ”, αυτά είναι σταθμαρχεία), ή και σε περίπτερα και καταστήματα ψιλικών (αν είσαι τυχερός).

Αν τα πας καλά με τη τεχνολογία και τις ηλεκτρονικές πληρωμές, υπάρχει και η επιλογή αγοράς εισιτηρίου μέσω app. Λέγεται TfA tickets και είναι αρκετά βολικό. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες δες: Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τις συγκοινωνίες της Αθήνας από το κινητό σας τηλέφωνο.

Πέρα από το ενιαίο εισιτήριο υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα εισιτήρια (ημερήσιο, 5 ημερών κ.ά) τα οποία όμως δεν κυκλοφορούν σε μειωμένη έκδοσή. Δηλαδή μία τιμή για όλους.

Τέλος, αν θέλεις να πας στο Αεροδρόμιο, το μειωμένο εισιτήριο για τα Λεωφορεία express κοστίζει 3 ευρώ (δεν μπορείς όμως να το χρησιμοποιήσεις για μετεπιβίβαση σε άλλα μέσα). Μπορείς να το αγοράσεις από σταθμούς του Μετρό ή από τον ίδιο τον οδηγό του Λεωφορείου (η είσοδος στα Λεωφορεία αυτά είναι από την μπροστινή πόρτα). Αν θέλεις να πας στο Αεροδρόμιο με το Μετρό ή τον Προαστιακό, το μειωμένο εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ. Αυτό το εισιτήριο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για μετεπιβίβαση σε άλλα μέσα εντός 90 λεπτών, όπως και τα ενιαία εισιτήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, τα σημεία πώλησης με μετρητά/πιστωτική κάρτα, και τα ωράρια των εκδοτηρίων εισιτηρίων, δες: Πληροφορίες για τα εισιτήρια στις Συγκοινωνίες Αθηνών.

Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών για τις Συγκοινωνίες της Αθήνας

Όπως είπαμε, αν μετακινείσαι με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς περισσότερες από 25 φορές το μήνα (12,5 πήγαινε – έλα) τότε συμφέρει να χρησιμοποιήσεις μία κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Το κόστος της μειωμένης μηνιαίας κάρτας είναι 15 ευρώ. Κυκλοφορούν επίσης μειωμένες τριμηνιαίες κάρτες κόστους 43 ευρώ, μειωμένες εξαμηνιαίες κόστους 85 ευρώ και μεiωμένες ετήσιες κόστους 165 ευρώ.

Οι παραπάνω κάρτες δεν περιλαμβάνουν μετακινήσεις προς και από το Αεροδρόμιο με Λεωφορεία, Μετρό και Προαστιακό. Για τις τιμές των καρτών αυτών, δες εδώ.

 

Για κάποιο λόγο, οι μηνιαίες κάρτες έχουν ισχύ για ένα ημερολογιακό μήνα, π.χ. από 1 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου. Για αυτό το λόγο, η ανανέωση των καρτών και η έκδοση καινούριων είναι δυνατή μόνο τις 7 τελευταίες μέρες και μήνα και τις 7-10 πρώτες μέρες του επόμενου. (Στο εκδοτήριο στην αφετηρία των Λεωφορείων στην Ακαδημίας – πλησίον σταθμού Μετρό Πανεπιστήμιο- η έκδοση καρτών συνεχίζεται ως τις 15 κάθε μήνα.)

Κουπόνι
Μηνιαίο κουπόνι κάρτας απεριορίστων διαδρομών

Για να βγάλεις κάρτα για πρώτη φορά, χρειάζεται να έχεις μαζί σου την αστυνομική σου ταυτότητα (ή διαβατήριο), μία έγχρωμη φωτογραφία ταυτότητας και την Ακαδημαϊκή σου Ταυτότητα (για μειωμένη κάρτα). Η κάρτα αποτελείται από 2 μέρη: το στέλεχος που έχει πάνω τη φωτογραφία και το όνομά σου, καθώς και τον αριθμό της κάρτας, και το κουπόνι το οποίο ισχύει για ένα μήνα και αγοράζεις κατά την περίοδο που γίνεται η ανανέωση των καρτών.

Για να ανανεώσεις την κάρτα σου, δείχνεις το στέλεχος με τη φωτογραφία και τα στοιχεία σου, καθώς και την Ακαδημαϊκή σου Ταυτότητα (για μειωμένη κάρτα). Αν κατά τον προηγούμενο μήνα υπήρξαν 24ωρες απεργίες στα μέσα του ΟΑΣΑ, τότε ο οργανισμός ανακοινώνει την παροχή έκπτωσης κατά την ανανέωση των καρτών, αρκεί να παραδόσεις το κουπόνι του προηγούμενου μήνα. Για να είσαι ενημερωμένος, μείνε συντονισμένος στο athenstransport.comfacebooktwitter.

Για τις τιμές όλων των καρτών απεριορίστων διαδρομών, αναλυτικές οδηγίες για την έκδοσή τους, πληροφορίες για τα σημεία έκδοσης κάθε κάρτας, τα σημεία πώλησης με μετρητά/πιστωτική κάρτα, και τα ωράρια των εκδοτηρίων εισιτηρίων, δες: Πληροφορίες για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας

Έλεγχοι εισιτηρίων

Όποιος μετακινείται καθημερινά με τις συγκοινωνίες της Αθήνας, είναι καλό να γνωρίζει τι ισχύει σχετικά με τους ελέγχους εισιτηρίων, σε ποια σημεία γίνονται, το ύψος των προστίμων και τους τρόπους πληρωμής. Επίσης, τι μπορείς να κάνεις αν έχεις ξεχάσει τη μηνιαία κάρτα ή την Ακαδημαϊκή σου Ταυτότητα στο σπίτι (υπάρχει λύση!), αλλά και πως μπορείς να αποφύγεις την πληρωμή του προστίμου (νομίμως!)

Για περισσότερες πληροφορίες, δες:  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον έλεγχο εισιτηρίων και τα πρόστιμα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

2518219618_783155f484_z

Ιστοσελίδες, εφαρμογές και social media

Για να είσαι ενημερωμένος:

 • oasa.gr Η επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, με πληροφορίες κυρίως για εισιτήρια, κάρτες, παράπονα, και στοιχεία επικοινωνίας
 • telematics.oasa.gr Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση των Λεωφορείων και Τρόλεϊ και το χρόνο άφιξης σε κάθε στάση, ωράρια δρομολογίων, χάρτες, πληροφορίες διαδρομών και στάσεων.
 • stasy.gr Η εταιρεία που διαχειρίζεται το Μετρό, τον Ηλεκτρικό και το Τραμ. Πληροφορίες για τα μέσα αυτά, ωράρια κ.λπ.
 • osy.gr Η εταιρεία που διαχειρίζεται τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ. Πληροφορίες για εκδοτήρια εισιτηρίων. Για τα δρομολόγια δες τα παραπάνω site.
 • trainose.gr Πληροφορίες για τον Προαστιακό της Αθήνας και τα δρομολόγια των τρένων σε όλη την Ελλάδα
 • Εφαρμογή OASA Telematics (Android, iOS, Windows Phone) για πληροφόρηση για τα δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ και το χρόνο άφιξης στην στάση του επόμενου Λεωφορείου ενώ είσαι στο δρόμο.
 • TfA tickets Αν θέλεις να αγοράζεις εισιτήρια από το κινητό σου τηλέφωνο.
 • Google Maps (Web, Android, iOS) Για να βρίσκεις πως θα πας στον προορισμό σου και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

 

Και τέλος, η κορυφαία ερώτηση:

Πώς θα πάω στον προορισμό μου με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς;

Για να μάθεις, κάνε κλικ εδώ.

 

Επιπλέον, σε αυτό το blog υπάρχουν posts με πληροφορίες μετακίνησης, τα οποία φροντίζουμε να παραμένουν ενημερωμένα:

Στα πλαίσια αυτού του οδηγού, ετοιμάσαμε και επιπλέον άρθρα για την πρόσβαση σε όλες τις Σχολές και τα Τμήματα των Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. της Αθήνας:

Μπορείτε να επιλέξετε και από παρακάτω:

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Φιλοσοφική Αθήνας

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πάντειο Πανεπιστήμιο

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Πανεπιστήμιο Πειραιά

Τ.Ε.Ι. Αθήνας

Τ.Ε.Ι. Πειραιά

Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.)

 

Όπως πάντα, στο athenstransport.com προσπαθούμε να μεταφέρουμε ορθές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες, και να ενημερώνουμε τα άρθρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επειδή όμως ο όγκος των διαθέσιμων πληροφοριών είναι μεγάλος και τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα, συστήνουμε να ελέγχετε πάντα τις πληροφορίες με τους επίσημους φορείς. Σε περίπτωση που βρείτε κάποιο λάθος, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και θα το διορθώσουμε άμεσα!

Φωτογραφίες: JRope/flickr.com, Andrea Bonetti/WWF Ελλάς, ΣΤΑ.ΣΥ., ΥΠΕΠΘ, ΟΑΣΑ, Vounisios/flickr.com, Argyro Maitou/panoramio.com, foititikanea.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*