Συμμετοχή της ΣΤΑΣΥ στην εβδομάδα οδικής ασφάλειας

321

Η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.), στηρίζοντας πρωτοβουλίες, που στόχο έχουν να ενημερώσουν, να αφυπνίσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σε σειρά κοινωνικών θεμάτων, συμμετέχει στις δράσεις της 7ηςΠανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας (16-23 Μαρτίου 2014),που συνδιοργανώνουν το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.).

Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου στο Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων (σταθμός Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου «ΠΕΙΡΑΙΑΣ»), διοργανώνεται Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ., σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος για τα τροχαία στη χώρα μας.

Παράλληλα, από τις 17-19 Μαρτίου το Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων, θα φιλοξενήσει την Κινητή Μονάδα Οδικής Ασφάλειας. Οι άνθρωποι του Ι.Ο.ΑΣ. και του Σ.Ε.Σ. θα υποδέχονται επιβάτες κάθε ηλικίας των μέσων σταθερής τροχιάς, που θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τον ειδικό εξοπλισμό προσομοίωσης του Ινστιτούτου και να εκπαιδευτούν σε θέματα Οδικής Ασφάλειας.

Η 7η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας εδώ

Πηγή: athenstransport.com, ΣΤΑΣΥ

 

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*