Τέλος η λεωφορειακή γραμμή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεταξύ Άνω Λιοσίων – Νερατζιώτισσας

A.Savin/wikipedia.org

Δώδεκα ημέρες. Τόσο ακριβώς διήρκησε η λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεταξύ Άνω Λιοσίων και Νερατζιώτισσας. Με απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η λειτουργία της γραμμής διακόπτεται «προσωρινά» από το Σάββατο 12 Αυγούστου «λόγω χαμηλής επιβατικής κίνησης».

Η λειτουργία της γραμμής που είχε δρομολόγια ανά μία ώρα ξεκίνησε μετά από αντιδράσεις στα Άνω Λιόσια εξαιτίας της δραματικής μείωσης των δρομολογίων που έφεραν τα νέα δρομολόγια του Προαστιακού. Πλέον, όσοι θέλουν να μετακινηθούν από το σταθμό των Άνω Λιοσίων προς τη Νερατζιώτισσα ή όποιο άλλο σταθμό του Προαστιακού από τη Μεταμόρφωση ως το Αεροδρόμιο θα πρέπει να μεταβούν στο σταθμό Κάτω Αχαρναί όπου θα μετεπιβιβαστούν σε συρμό προς το Αεροδρόμιο.

Δεν είναι γνωστό αν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σκοπεύει να επαναφέρει τη λεωφορειακή γραμμή, ωστόσο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χ. Σπίρτζης πριν από λίγες μέρες προανήγγειλε τη δημιουργία λεωφορειακής γραμμής του ΟΑΣΑ από τα Άνω Λιόσια προς τους σταθμούς Νερατζιώτισσα και Πλακεντίας, που θα λειτουργήσει από τα τέλη Αυγούστου.

Όσον αφορά πιθανή επαναφορά δρομολογίων του Προαστιακού από το σταθμό των Άνω Λιοσίων αυτό δεν αναμένεται να γίνει πριν το τέλος του χρόνου.

Δείτε επίσης:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*