Εισιτηρια

Εισιτήρια Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας:

Είδος Εισιτηρίου Κόστος Ολόκληρου Εισιτηρίου Κόστος Μειωμένου Εισιτηρίου
Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα μέσα1 1,40 € 0,70 €
Εισιτήριο μίας μόνο διαδρομής για Λεωφορεία, Τρόλεϊ και Τραμ 1,20 €  0,60 €
Ημερήσιο εισιτήριο για όλα τα μέσα2 4 € Δεν διατίθεται 
Εβδομαδιαίο εισιτήριο για όλα τα μέσα3 14 € Δεν διατίθεται
Εισιτήριο Λεωφορείου για Σαρωνίδα 1,60 € 0,80 €
Εισιτήριο Λεωφορείου για Αεροδρόμιο 5 € 2,50 €
Εισιτήριο Μετρό για Αεροδρόμιο -ισχύει για όλα τα μέσα- 8,00 € (2 ατόμων 14€, 3 ατόμων 20€) 4,00 €
Εισιτήριο Μετρό με επιστροφή για Αεροδρόμιο 14 € Δεν διατίθεται
Τουριστικό εισιτήριο 3 ημερών 20 € Δεν διατίθεται
Εισιτήριο 7 ημερών για Αεροδρόμιο4 50 € Δεν διατίθεται
Τιμές εισιτηρίων Προαστιακού Κανονικό Εισιτήριο Μειωμένο Εισιτήριο
(Εκπτωτική Πολιτική)

Εισιτήρια σε δεσμίδες

Είδος Εισιτηρίων Κόστος Δεσμίδας
 11 ενιαία εισιτήρια για όλα τα μέσα – κανονικά 14 €
 11 ενιαία εισιτήρια για όλα τα μέσα – μειωμένα 7 €
 11 εισιτήρια μίας διαδρομής με Λεωφορείο, Τρόλεϊ ή Τραμ – κανονικά 12 €
11 εισιτήρια μίας διαδρομής με Λεωφορείο, Τρόλεϊ ή Τραμ – μειωμένα 6 €

 

 • 1 Το Ενιαίο Εισιτήριο ισχύει για μετακινήσεις διάρκειας έως 90′ με όλα τα Μέσα Μεταφοράς: Λεωφορεία (εκτός γραμμών EXPRESS Αεροδρομίου και γραμμής Ε22 στο τμήμα Βάρκιζα – Σαρωνίδα), Τρόλεϊ, Μετρό έως και Κορωπί, ΗΣΑΠ, Τραμ, και Προαστιακός (στο αστικό τμήμα Πειραιάς – Μαγούλα – Κορωπί). Το εισιτήριο πρέπει να επικυρώνεται κατά την επιβίβαση στο πρώτο μέσο μετακίνησης. Εάν τα 90 λεπτά παρέλθουν ενώ ο επιβάτης βρίσκεται καθ’ οδόν, υποχρεούται να το επικυρώσει για δεύτερη φορά.
 • 2  Το Ημερήσιο Εισιτήριο ισχύει για 24 ώρες από τη στιγμή της ακύρωσής του, για απεριόριστο αριθμό διαδρομών με όλα τα Μέσα Μεταφοράς Λεωφορεία (εκτός γραμμών EXPRESS Αεροδρομίου και γραμμής Ε22 στο τμήμα Βάρκιζα – Σαρωνίδα), Τρόλεϊ, Μετρό έως και Κορωπί, ΗΣΑΠ, Τραμ, και Προαστιακός (στο αστικό τμήμα Πειραιάς – Μαγούλα – Κορωπί).
 • 3 Το Εβδομαδιαίο Εισιτήριο ισχύει για επτά 24ωρα από τη στιγμή της ακύρωσής του, για απεριόριστο αριθμό διαδρομών με όλα τα Μέσα Μεταφοράς Λεωφορεία (εκτός γραμμών EXPRESS Αεροδρομίου και γραμμής Ε22 στο τμήμα Βάρκιζα – Σαρωνίδα), Τρόλεϊ, Μετρό έως και Κορωπί, ΗΣΑΠ, Τραμ, και Προαστιακός (στο αστικό τμήμα Πειραιάς – Μαγούλα – Κορωπί).
 • Το Εβδομαδιαίο Εισιτήριο για Αεροδρόμιο ισχύει για επτά 24ωρα από τη στιγμή της ακύρωσής του, για απεριόριστο αριθμό διαδρομών με όλα τα Μέσα Μεταφοράς: Λεωφορεία (συμπεριλαμβανομένων γραμμών Αεροδρομίου), Τρόλεϊ, Μετρό (και για Αεροδρόμιο), Τραμ, και Προαστιακός (και για Αεροδρόμιο αλλά μέχρι Μαγούλα).

 

Άλλα εισιτήρια:

Ποιοι επιβάτες έχουν δικαίωμα επικύρωσης ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ;

 

Εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. ΠΗΓΗ: ΟΑΣΑ
Εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. (Πατήστε για μεγέθυνση) ΠΗΓΗ: ΟΑΣΑ

Ωράρια λειτουργίας εκδοτηρίων

Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων ΗΣΑΠ. (κλικ για μεγέθυνση)

Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων ΗΣΑΠ. (κλικ για μεγέθυνση)

 

Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων Μετρό (κλικ για μεγέθυνση)

Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων Μετρό (κλικ για μεγέθυνση)

Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων Τραμ (κλικ για μεγέθυνση)

Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων Τραμ (κλικ για μεγέθυνση)

Δείτε επίσης:

 1. Κάρτες πολλαπλών διαδρομών Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας
 2. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον έλεγχο εισιτηρίων και τα πρόστιμα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
 3. Πληροφορίες για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας

 

Πηγές: ΦΕΚ, ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τελευταία ενημέρωση: 23/2/2014

For information about Athens transport tickets and cards in English, please visit this link

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.

 

 • Konstantinos Kappa

  Ανακοινώθηκε και μάλιστα βαρύγδουπα (όπως άλλωστε γίνονται όλα αυτά) ότι οι άνεργοι θα δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο κατά 50% και ότι αυτό θα ετίθετο σε ισχύ από τον Απρίλιο 2011. Τί έχει γίνει σχετικά με το θέμα αυτό; Παρακαλώ απαντήστε.
  Ευχαριστώ

  • http://athenstransport.wordpress.com athenstransport

   Πράγματι ανακοινώθηκε η πρόθεση να συμπεριληφθούν και οι άνεργοι στους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου. Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και του Υπουργείου Εργασίας καθώς και να διευκρινιστεί αν το μέτρο θα απευθύνεται σε όλους τους άνεργους ή θα υπάρξουν εισοδηματικά κριτήρια. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσουμε και από εδώ όταν υπάρξει κάποια εξέλιξη.

   • Konstantinos Kappa

    Ευχαριστώ πολύ για την τόσο άμεση και ακριβή απάντηση (όπως πάντα άλλωστε)!

    • http://athenstransport.wordpress.com athenstransport

     Κανένα πρόβλημα ;)

   • http://www.facebook.com/batsoulis.dimitris.1 Batsoulis Dimitris

    Το σχόλιο μεταφέρθηκε και απαντήθηκε εδώ: http://athenstransport.com/2011/05/23/reduced-tickets/#comment-1991

 • Ιωάννης Ν

  Έχουμε καμία εξέλιξη στο θέμα των μειωμένων εισιτηρίων για τους δικαιούχους-άνεργους του ΟΑΕΔ; Ευχαριστώ.

  • http://athenstransport.wordpress.com athenstransport

   Αν υπάρξει κάτι τέτοιο να είσαι σίγουρος ότι θα λάβει δημοσιότητα και έτσι δεν πρόκειται να ξεφύγει κι από μας ;)

 • θανασης

  καλησπερα θα ηθελα να μαθω ποσο οστιζει το φοιτητικο εισητηριο του προαστιακου απο αθηνα για κορινθο?
  ευχαριστω

 • http://athenstransport.wordpress.com athenstransport

  Καλησπέρα. Η σελίδα περιλαμβάνει σύνδεσμο προς πίνακες με τις τιμές για όλα τα εισιτήρια του Προαστιακού, ολόκληρα και μειωμένα (για φοιτητές).

 • Αναστασία

  Ενώ διάβασα ότι η τιμή του φοιτητικού εισιτηρίου για το δρομολόγιο Πειραιάς-Κόρινθος είναι 4,5 ευρώ, οι υπάλληλοι και στους δύο σταθμούς μου ζήτησαν 7 ευρώ. Είναι δυνατόν να υπάρχει λάθος στον πίνακα με τις τιμές;

  • http://athenstransport.wordpress.com athenstransport

   Η εκπτωτική πολιτική του Προαστιακού για προορισμούς εκτός του αστικού τμήματος έχει αλλάξει. Θα αφήσω το link προσθέτοντας μία σημείωση και θα το αλλάξω όταν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανεβάσει τις νέες τιμές στο site τους.

 • Σπαρτακος

  Χρόνια σας πολλά…με υγεία πάνω απ’όλα για όλο τον κόσμο…θέλω να θέσω ένα προσωπικό μου ερώτημα…με τρένο από Αθήνα για Κόρινθο πόσο στοιχίζει το εισιτήριο με τον προαστιακό?μετά για πάω Τρίπολη αφού φθάσω Κόρινθο η απόσταση από τον σταθμό των τρένων έως τα ΚΤΕΛ Κορίνθου είναι απαγορευτική για να πάρω ταξί????ΥΓ.λάβετε υπόψιν σας πως θα ξεκινήσω από Θεσσαλονίκη…ακόμη πείτε μου αν από τον Σταθμό των τρένων του ΟΣΕ εκκινούν-αφικνούνται και τα δρομολόγια του Προαστιακού…

  • http://athenstransport.wordpress.com athenstransport

   Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Η τιμή του εισιτηρίου από Αθήνα προς Κόρινθο είναι 9€. Παραπάνω υπάρχει σύνδεσμος με τις τιμές από και προς όλους τους προορισμούς του Προαστιακού.

   Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Αθήνας είναι ο Σταθμός Λαρίσης (αναγράφεται στα δρομολόγια ως ΑΘΗΝΑ). Από εκεί ξεκινούν όλα τα υπεραστικά δρομολόγια και διέρχονται και οι συρμοί του Προαστιακού.

   Το δρομολόγιο από Αθήνα προς Κόρινθο γίνεται με ανταπόκριση στο σταθμό των Λιοσίων. (Επιβιβάζεστε από Αθήνα στο τρένο που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Λιόσια και από εκεί ακολουθεί άλλος συρμός με κατεύθυνση Κόρινθο και Κιάτο).

   Τα δρομολόγια του Προαστιακού που ισχύουν αυτή τη στιγμή βρίσκονται εδώ: http://athenstransport.com/2011/11/26/proastiakos-4/

   Όσον αφορά την Κόρινθο βρήκα το τηλέφωνο του ΚΤΕΛ Κορινθίας σε αυτή τη σελίδα http://ktelbus.com/?module=default&pages_id=61&lang=el Λογικά θα γνωρίζουν να σας ενημερώσουν.

 • Ralph Lasskin

  Eho mia erotisi gia tis minies kartes. Ishii mia minia karta apo tin proti tou minos mehri to telos tou minos?
  I apo tin imera agoras gia 30 imeres? Diladi apo 23 ianouariou mehri 23 februariou?

  Sas efharisto.

  Ralph Lasskin

  • http://athenstransport.wordpress.com athenstransport

   Καλησπέρα, πληροφορίες για τις κάρτες υπάρχουν στη σελίδα http://athenstransport.com/cards/ όπου αναφέρεται ότι οι μηνιαίες κάρτες ισχύουν από την 1η κάθε μηνός.

 • natasa

  kalispera,tha ithela na rwthsw kati sxetika me ta eishthria twn 9 eurw tou ose.otan prwtobghke h prosfora katafera na kleisw ena tetoio eishthrio.pleon omws prospathw kai mataia,den mporw na katalavw pws ginetai.metakinoumai syxna me to treno kai bgazw foithtiko eishthrio kai otan paw na kleisw thesh pataw epanw sto eikonhdio pou grafei «9″ alla tipota.exw prospathisei kai xwris na pathsw tipota apolytws,apla patwntas stis theseis kai tipota.kai exw prospathisei kai na kleisw kai gia ena mhna meta,h 3 ebdomades kai den vriskw pia theseis twn 9 eurw.giati?kanw egw kati lathos h apla den isxyoun pia?an kanw egw lathos parakalw ekshghste mou ti prepei na pataw.euxaristw.

  • http://athenstransport.wordpress.com athenstransport

   Καλημέρα. Στις αρχές κάθε μήνα δίνεται ένας συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων σε προσφορά. Τα εισιτήρια αυτά, όπως είναι λογικό, εξαντλούνται σε λίγες ημέρες.

 • MANOS MONTIS

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΣΗΤΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΞΗΛΟΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΑΣΤΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΩΡΕΣ ΑΘΗΝΑ-ΞΗΛΟΚΑΣΤΡΟ-ΑΘΗΝΑ.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

  • http://athenstransport.wordpress.com athenstransport

   Καλημέρα, πληροφορίες για δρομολόγια του Προαστιακού πέραν του Κιάτου μπορείτε να βρείτε εδώ: Δρομολόγια των λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο τμήμα Κιάτο – Πάτρα (Το τμήμα Κιάτο – Ξυλόκαστρο εξυπηρετείται με Λεωφορεία). Όπως αναφέρεται και στο άρθρο το εισιτήριο κοστίζει 13 ευρώ αν το προμηθευτείτε στο σταθμό, αλλά είναι φθηνότερο αν εκδοθεί μέσω ίντερνετ http://tickets.trainose.gr/dromologia/ (11,7 ευρώ για δρομολόγια τις επόμενες 2 μέρες, 9,9 ευρώ για δρομολόγια αργότερα).

 • http://www.otek-anavyssou.gr/ ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΚΛΕΑ

  Καλησπέρα. Στην Ανάβυσσο Αττικής 5 χιλιόμετρα περίπου μετά την τελευταία στάση του Ε22 λεωφορείου της ΕΘΕΛ λειτουργεί η δημόσια σχολή τουριστικής εκπαίδευσης στην οποία φοιτούν 470 μαθητές και εργάζονται γύρω στους 70 υπαλλήλους. Δυστυχώς μέχρι στιγμής η εξυπηρέτηση των παραπάνω γίνεται μόνο με το ΚΤΕΛ το οποίο πλέον λόγω του υψηλού κόστους του εισιτηρίου 4,70ευρώ (η διαδρομή από ή και προς Αθήνα), έχει γίνει απαγορευτικό τόσο για τους υπαλλήλους όσο και για τους μαθητές που η μεγαλύτερη πλειοψηφία τους είναι Αθηναίοι. Θα ήθελα λοιπόν να με ενημερώσετε για τις ενέργειες που θα μπορούσαν να γίνουν ώστε να επεκταθεί η γραμμή της Σαρωνίδας μέχρι την Σχολή για να μπορέσει να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι και οι μαθητές.

  • http://athenstransport.wordpress.com athenstransport

   Καλησπέρα, τα στοιχεία επικοινωνίας του ΟΑΣΑ είναι:
   Μετσόβου 15, Αθήνα 106 82
   Τηλ.: 210-82.00.999
   Φαξ: 210-82.12.219
   e-mail : oasa@oasa.gr

   Φαντάζομαι, μπορείτε να απευθυνθείτε και στα Υπουργεία Παιδείας και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

 • http://naxosshipyardssa.blogspot.com/ Giorgos_V

  Καλημέρα! Για το εβδομαδιαίο εισιτήριο δεν υπάρχει επιλογή μειωμένου;

  • http://athenstransport.wordpress.com athenstransport

   Καλημέρα. Δεν διατίθενται μειωμένα ημερήσια και εβδομαδιαία εισιτήρια.

 • betvalet

  καλησπέρα. Υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με τη μηνιαία κάρτα των ανεργων? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

 • Chris_P

  Γεια σας,
  Οι σπουδαστές Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ., δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο;
  (να σας ενημερώσω ότι από την σχολή ακόμη δεν μας έχουν δώσει φοιτητικό πάσο)

 • Chris_P

  Μας λένε όποτε τους ρωτάμε ότι δεν έχει μπει μια υπογραφή στο Υπουργείο Παιδείας για να πάρουν την έγκριση.
  Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ σπουδάζω και είναι η δεύτερη χρονιά μου. Τον πρώτο χρόνο είχαμε πάρει κανονικά το πάσο.

 • zoi

  kalhmera!yparxei ktel apo ton proastiako korithou gia loytraki?

 • Zeta

  Γεια σας! Μερικές γρηγορες ερωτησεις, για Πόρτο Ράφτη παίρνω ΚΤΕΛ (μπορώ να πάω αλλιώς? Αμα η παρέα ειναι γυρω στα 10 ατομα, πρέπει να κλέισω νωρίς εισιτήρια?(και απο που?) Που μπορώ να δω τις διαδρομές και τις ώρες των ΚΤΕΛ?

  • http://athenstransport.wordpress.com athenstransport

   Καλησπέρα, πληροφορίες για δρομολόγια και εισιτήρια του ΚΤΕΛ Αττικής υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.ktelattikis.gr/ Υπάρχουν και τηλέφωνα επικοινωνίας για περαιτέρω πληροφορίες.

 • γιαννησ αδαμοπουλος

  καλημερα, εισιτηρια intercity,παρακαλω απαντηστε μου σχετικα με τα εξης δυο :
  1) εχω καρτα ανεργου, δικαιουμαι μειωμενο εισιτηριο για το intercity?πρεπει να μεταβαινω συχνα Θεσ/νικη
  2)μου ειναι αδυνατο να καταφερω να αγορασω ηλεκτρονικα εισιτηριο για το intercity, παταω κουμπια και το menu δεν βοηθα, μπορειτε να με ενημερωσετε πως να το κανω?

 • kostas

  τελικά ισχύει το φέρε 10 εισιτήρια και πάρε 1 πίσω στο μετρό?

 • XRISTOS

  Καλημερα σας! Παρακαλω να με ενημερωσετε αν γνωριζετε το λογο που δεν εχουν βγει ακομα οι προσφορες μεσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ για τα δρομολογια της ΤΡΕΝΟΣΕ προς Θεσσαλονικη για τον μηνα Νοεμβριο.
  Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

 • μιχαλης

  Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση εγω θελω να παω απο αεροδρομιο-κιατο με επιστροφη & βλεπω εδω εχει 22 ευρω
  Αλλα επειδη ειμαι & φητητης υπαρχει καμια εκπτωση η παραμενει το ιδιο
  & τελευταιο το εισιτιριο το κοβω απο αεροδρομιο η μεσα στο προαστιακο

  Ευχαριστω πολυ

 • Miranda

  Χαίρετε,
  Θα ήθελα να μάθω αν ισχύει η εξαγγελία επιστροφής ακυρωμένων εισιτηρίων. Δηλαδή ότι για κάθε 10 εισιτήρια που επιστρέφονται θα δίδεται ένα δωρεάν. Να συνεχίσω να τα φυλάω, και πού γίνεται η ανταλλαγή?

  Ευχαριστώ

  • http://athenstransport.wordpress.com athenstransport

   Μέχρι και σήμερα, δεν υπάρχει κάποια απόφαση/ανακοίνωση από τον ΟΑΣΑ. Έγραψα σχετικά εδώ: http://athenstransport.com/2012/10/29/tickets-oasa-2/

 • Νικος

  Καλημερα! Να ρωτησω, τις προαλλες ειχα ρωτησει σε ενα κισε εκδοσης καρτων αν εχει ξεκινησει το μετρο για την εκπτωση σε αγορα δεσμιδας 10 εισητηριων και μου ειπαν ναι αλλα σε συγκεκριμενα σημεια. Μηπως ξερετε που μπορω να βρω αυτα τα σημεια, γιατι στα επισημα site δε βρισκω κατι ή καπου αλλου. Ευχαριστω προκαταβολικα!

  • http://athenstransport.wordpress.com athenstransport

   Όχι αυτό δεν ισχύει. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τίποτα.

 • ag.sotiriou

  Το σχόλιο μεταφέρθηκε και απαντήθηκε εδώ: http://athenstransport.com/2012/07/10/proastiakos-9/#comment-2254

 • Μαρια

  Το σχόλιο μεταφέρθηκε και απαντήθηκε εδώ: http://www.athenstransport.com/2011/05/23/reduced-tickets/#comment-1198

 • Δημήτρης

  να ρωτήσω κάτι. Από το αεροδρόμιο μπορώ να πάρω εισιτήριο του μέτρο να μπω στον προαστιακό να κατέβω Πλακεντίας και να συνεχίσω με το μετρό αν τύχει και δεν προλάβω το μέτρο ή θα πληρώσω πρόστιμο επειδή δεν έχω του προαστιακού? η τιμή είναι η ίδια.

 • Κατερίνα

  Καλημέρα! ισχύει ακόμη (23-2-2013)η ανταλλαγή 10 εισιτηρίων μετρό με ένα; Ευχαριστώ

 • Χαρά

  Kαλησπερα…Θα ηθελα να ενημερωθω ποσο κοστιζει το μειωμενο εισητηριο απο Αιγαλεω εως Κορωπι….Κοστιζει κανονικα 0,70 ή επειδη ειναι μια σταση πριν το αεροδρομιο η τιμη ανεβαινει.Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση

  • http://athenstransport.com athenstransport

   Αναφέρεται ΉΔΗ παραπάνω ότι τα ενιαία εισιτήρια ισχύουν μέχρι και το Κορωπί.

 • Γιώργος

  Καλημέρα! Έχω δύο εισιτήρια για Αθήνα-Θεσσαλονίκη για τις 30 Μαρτίου μεσημέρι. Επειδή μου έτυχε κάτι δεν τα χρειάζομαι και δεν μπορώ να τα ακυρώσω επειδή είναι της προσφοράς των 9€ το καθένα! Όποιος τα θέλει τα δίνω στην μισή τιμή!
  Επικοινωνία: ******@yahoo.gr

  [Σημείωση από athenstransport: Το email αφαιρέθηκε για ευνόητους λόγους.]

 • Γιάννης

  Σημείωση από athenstransport: Το σχόλιο μεταφέρθηκε και απαντήθηκε στο http://www.athenstransport.com/about/info/#comment-6617

 • Paulina

  πρεπει να ακυρώνω εισιτήριο για 2 μονο στάσεις? καπου διάβασα πως για 2 στάσεις δεν χρειαζεται. αληθεύει?

  • http://athenstransport.com athenstransport

   Ποτέ δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

 • kotas gr

  Παρακαλω ενημερωστε με απο Χαλκιδα γισΑεροδρομιο ποιος ειναιο πιο γρηγορος τροπος να παω ,ποιο το κοστος κ που βγαζω εισητηρισ για πρωινα δρομολογια κ τι ωρες ειναι.ευχαριστω

  • http://athenstransport.com athenstransport

   Το blog δεν είναι τουριστικό γραφείο. Πληροφορίες για τα δρομολόγια Αθήνα – Χαλκίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπάρχουν εδώ: http://www.athenstransport.com/2012/07/proastiakos-9/

 • Αλέξης

  Καλησπέρα σας.. αγόρασα πρόσφατα 1 εισητήριο για σαρωνίδα (1,60 ευρώ) αλλά δεν το έχω ανάγκη. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως ενιαίο εισητήριο για όλα τα μέσα (1,40 ευρώ) ? Αν όχι γιατί ? Ευχαριστώ…

 • Ρωμανός

  Καλησπερα σας , συγγνωμη αν εχει ερωτηθει παραπανω αλλα δεν το βρισκω καπου παραπανω ! Οι εργαζομενοι στο αεροδρομιο δικαιουνται καποια εκπτωση ; Σας ευχαριςτω εκ των προτερων.

  • http://athenstransport.com athenstransport

   Οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο μπορούν να χρησιμοποιούν τις μηνιαίες και ετήσιες κάρτες για όλα τα Μέσα (45€ και 450€) για να μετακινούνται και από/προς το αεροδρόμιο. Επιβεβαίωσέ το στο σταθμό του αεροδρομίου.

 • Μαριάννα

  Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει φοιτητικο εισητηριο για κτελ και ποαστιακο απο αθηνα προς κιατο και αν ναι ποσο κοστιζει. Ευχαριστω