Πληροφοριες

Πληροφορίες για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας

 

To Σύστημα Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας αποτελείται από μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Τραμ, Προαστιακός) και μέσα οδικών μεταφορών (Αστικά Λεωφορεία, Τρόλεϊ). Η λειτουργία του Μετρό και του Τραμ γίνεται από τη δημόσια εταιρία ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., των Λεωφορείων και Τρόλεϊ από την Ο.ΣΥ.  και του Προαστιακού από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ) εποπτεύει όλα τα παραπάνω μέσα, πλην του Προαστιακού.

 ΜΕΤΡΟ χάρτης ΔΙΚΤΥΟΥ_ΤΕΛΙΚΟΣ_29-5-2013

Μετρό

Το Μετρό της Αθήνας αποτελείται από 3 γραμμές συνολικού μήκους 72,3 χλμ. Συγκεκριμένα:

ΓΡΑΜΜΗ 1 (γνωστή και ως ΗΣΑΠ/Ηλεκτρικός): Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1869. Σήμερα εκτείνεται σε μήκος 25,6 χλμ. από την Κηφισιά ως τον Πειραιά. Εξυπηρετεί 24 σταθμούς. Συνδέεται με τη ΓΡΑΜΜΗ 2 στους σταθμούς Αττική και Ομόνοια, με τη ΓΡΑΜΜΗ 3 στο σταθμό Μοναστηράκι και με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο στους σταθμούς Νερατζιώτισσα και Πειραιάς.

ΓΡΑΜΜΗ 2: Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2000. Σήμερα εκτείνεται σε μήκος 17,5 χλμ. από την Ανθούπολη ως το Ελληνικό. Εξυπηρετεί 20 σταθμούς. Συνδέεται με τη ΓΡΑΜΜΗ 1 στους σταθμούς Αττική και Ομόνοια, με τη ΓΡΑΜΜΗ 3 στο σταθμό Σύνταγμα, και με τον Προαστιακό σιδηρόδρομο και τον ΟΣΕ στο σταθμό Λαρίσης.

ΓΡΑΜΜΗ 3: Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2000. Σήμερα εκτείνεται σε μήκος 16,4 χλμ (και επιπλέον 21,2 χλμ μεταξύ Δουκ. Πλακεντίας και Αεροδρόμιο). Εξυπηρετεί 17 σταθμούς και επιπλέον 4, τους οποίους μοιράζεται με τον Προαστιακό. Συνδέεται με τη ΓΡΑΜΜΗ 1 στο σταθμό Μοναστηράκι και με τη ΓΡΑΜΜΗ 2 στο σταθμό Σύνταγμα.

 • Όλοι οι σταθμοί του Μετρό της Αθήνας:
ΓΡΑΜΜΗ 1 (ΗΣΑΠ) ΓΡΑΜΜΗ 2  ΓΡΑΜΜΗ 3
ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (μετεπιβίβαση σε Προαστιακό, Αεροδρόμιο)
ΚΑΤ Περιστέρι  Κορωπί (μετεπιβίβαση σε Προαστιακό)
Μαρούσι Άγιος Αντώνιος

Παιανία – Κάντζα (μετεπιβίβαση σε Προαστιακό)

Νερατζιώτισσα Σεπόλια

Παλλήνη (μετεπιβίβαση σε Προαστιακό)

Ειρήνη ΑΤΤΙΚΗ(ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 1)

ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ (μετεπιβίβαση σε Προαστιακό)

Ηράκλειο ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ (ανταπόκριση με ΟΣΕ/Προαστιακό) Χαλάνδρι
Νέα Ιωνία Μεταξουργείο Αγία Παρασκευή
Πευκάκια ΟΜΟΝΟΙΑ (ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 1) Νομισματοκοπείο
Περισσός Πανεπιστήμιο Χολαργός
Άνω Πατήσια ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 3 και το ΤΡΑΜ) Εθνική Άμυνα
Άγιος Ελευθέριος Ακρόπολη Κατεχάκη
Κάτω Πατήσια Συγγρού – ΦΙΞ (ανταπόκριση με το ΤΡΑΜ) Πανόρμου
Άγιος Νικόλαος Νέος Κόσμος(ανταπόκριση με το ΤΡΑΜ) Αμπελόκηποι 

ΑΤΤΙΚΗ(ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 2)

Άγιος Ιωάννης Μέγαρο Μουσικής
Βικτώρια Δάφνη  Ευαγγελισμός

ΟΜΟΝΟΙΑ(ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 2)

Άγιος Δημήτριος

ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 2 και το ΤΡΑΜ)

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ(ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 3)

Ηλιούπολη

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ (ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 1)

Θησείο  Άλιμος Κεραμεικός
Πετράλωνα Αργυρούπολη Ελαιώνας
Ταύρος  ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αιγάλεω
Καλλιθέα ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ
Μοσχάτο

Φάληρο(ανταπόκριση με το ΤΡΑΜ)

ΠΕΙΡΑΙΑΣ(ανταπόκριση με Προαστιακό, Λιμάνι Πειραιά)

 

 

Τραμ

Το σύγχρονο Τραμ της Αθήνας ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 2004. Το δίκτυο του Τραμ διαθέτει 48 στάσεις ενώ πραγματοποιούνται 3 διαδρομές:

 • 3: ΣΕΦ – ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ  («Θουκυδίδης»)
 • 4: ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΣΕΦ  («Αριστοτέλης»)
 • 5: ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ  («Πλάτωνας»)

Το τμήμα από Σύνταγμα έως Μουσών είναι κοινό για τις διαδρομές 4 & 5.  Ακολουθούν τα προγράμματα δρομολογίων ανά στάση. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατέβασμα αρχείων .xls). Οδηγίες ανάγνωσης πινάκων.

 • Όλοι οι σταθμοί του Τραμ της Αθήνας:
Στάσεις τμήματος ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΜΟΥΣΩΝ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Ζάππειο, Λεωφ. Βουλιαγμένης, ΦΙΞ, Κασομούλη, Νέος Κόσμος, Μπακνανά, ΑιγαίουΑγίας Φωτεινής-Πλατεία, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αγία ΠαρασκευήΜήδειας-ΜύκαληςΕυαγγελική Σχολή, Αχιλλέως, Αμφιθέας, Παναγίτσα, Μουσών
Στάσεις τμήματος ΣΕΦ –ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΣΕΦ, Νέο Φάληρο, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Τζιτζιφιές, Δέλτα Φαλήρου, Αγία Σκέπη, Τροκαντερό, Πάρκο Φλοίσβου, ΦλοίσβοςΜπάτης, Εδέμ, Πικροδάφνη, Μαρίνα Αλίμου, Καλαμάκι, Ζέφυρος, Λουτρά Αλίμου, Ελληνικό, 1η Αγίου Κοσμά, 2η Αγίου Κοσμά, Άγιος ΑλέξανδροςΕλλήνων Ολυμπιονικών, Κέντρο Ιστιοπλοΐας, Πλατεία Βεργωτή, Παραλία Γλυφάδας, Παλαιό Δημαρχείο, Πλατεία Κατράκη, Αγγ. Μεταξά, Πλατεία ΕσπερίδωνΚολυμβητήριο, ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

 

 

Προαστιακός Σιδηρόδρομος

Χάρτης του δικτύου του Προαστιακού Αθήνας. Πηγή: ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Χάρτης του δικτύου του Προαστιακού Αθήνας. Πηγή: ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 

Τα δρομολόγια του Προαστιακού σιδηρόδρομου της Αθήνας, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2004, εκτελούνται στους άξονες Αεροδρόμιο – Κιάτο και Πειραιάς – Χαλκίδα.

Σήμερα, εκτελούνται 4 διαφορετικά δρομολόγια:

Κατά συνέπεια, το τμήμα από Άνω Λιόσια έως Δουκίσσης Πλακεντίας εξυπηρετείται από 3 δρομολόγια την ώρα ανά κατεύθυνση, ενώ το τμήμα από Δουκ. Πλακεντίας έως Αεροδρόμιο από 5 (αν υπολογίσουμε και τα 2 δρομολόγια του Μετρό).

Η μετεπιβίβαση από τον άξονα Πειραιάς – Χαλκίδα στον άξονα Αεροδρόμιο – Κιάτο και αντίστροφα, γίνεται στο σταθμό Σ.Κ.Α. (Αχαρνές). Στο σταθμό αυτό σταθμεύουν όλες οι αμαξοστοιχίες, οποιοδήποτε δρομολόγιο κι αν εκτελούν, εξυπηρετώντας του σταθμούς ανάμεσα σε Αθήνα (σταθμός Λαρίσης) και ΣΚΑ.

Η μετακίνηση μεταξύ Κιάτου και Πάτρας γίνεται με λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Εξυπηρέτηση Αεροδρομίου: Από και προς το σιδηροδρομικό σταθμό Αεροδρομίου εκτελούνται 5 δρομολόγια ανά ώρα: 1 δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Κιάτο – Αεροδρόμιο, 2 δρομολόγια Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο και 2 δρομολόγια του Μετρό Αεροδρόμιο – Αιγάλεω – Αεροδρόμιο (βλ. ενότητα Μετρό παραπάνω).

Μετακίνηση προς και από το κέντρο της Αθήνας  μπορεί να γίνει είτε απευθείας με το Μετρό, είτε χρησιμοποιώντας Μετρό και οποιοδήποτε δρομολόγιο Προαστιακού με μετεπιβίβαση στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

 

Λεωφορεία και Τρόλεϊ

300 περίπου γραμμές αστικών (μπλε) Λεωφορείων και Τρόλεϊ εξυπηρετούν την Αττική. Για πληροφορίες δρομολογίων, ωραρίου και χάρτες μπορείτε να κάνετε αναζήτηση της γραμμής που σας ενδιαφέρει βάση του Αριθμού Γραμμής, ή της Ονομασίας Γραμμής, ή του Δήμου που εξυπηρετεί.

Η συχνότητα δρομολογίων και το ωράριο όλων των γραμμών μεταβάλλεται ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας (καθημερινή – Σάββατο – Κυριακή) και την εποχή (χειμερινό – θερινό πρόγραμμα). Τις αργίες ισχύει το πρόγραμμα της Κυριακής.

Οι παρακάτω 4 λεωφορειακές γραμμές λειτουργούν τις νυχτερινές ώρες, όλες της ημέρες της εβδομάδας:

Επίσης, όλο το 24ωρο λειτουργούν οι γραμμές:

 

Επιπλέον πληροφορίες

Τελευταία ενημέρωση: 26/4/2014

Creative Commons License 

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια  Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.

 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ…..

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ…ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΚΡΙΒΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜ.ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 826,824 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΑΝΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  Σημείωση από athenstransport: Το σχόλιο μεταφέρθηκε από http://athenstransport.com/about/#comment-1636

 • EVI HALARI

  Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω πόση ώρα κάνει το 171 από τη ΒΑΡΚΙΖΑ στο σταθμό μετρό ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ευχαριστώ.

  • komis montefarina

   περιπου 30 λεπτα

 • Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

  Σχόλιο 1:
  Στο τραμ ονομαστικά υπάρχουν και γραμμές 1 και 2 με διαφορετικά αρχαία ονόματα. Ουσιαστικά είναι τα δρομολόγια του Συντάγματος που τελειώνουν στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν το κέντρο είναι κλειστό.

  Νόμιζα ότι και το 040 (Πειραιάς – Σύνταγμα) λειτουργεί όλο το 24ωρο. Άλλαξε κάτι;

  Σχόλιο 2:
  Ώπα λάθος… μπερδεύτηκα με τις νυχτερινές γραμμές…

  Απάντηση από athenstransport.com:
  Ναι, το 040 λειτουργεί όλο το 24ωρο.

 • ΕΥΓΕΝΙΑ

  Καλημερα…Ειμαι φοιτητρια του Παντειου Πανεπιστημιου.Μενω στα Σεπολια..Τωρα πε τις απεργιες των μετρο πως μπορω να παω στο Παντειο με αλλη συγκοινωνια?Ευχαριστω εκ των προτερων.

  • δημητρης

   λιγο πιο πανω απο τον σταθμο του μετρο στον ίδιο δρομο ειναι το μινι λεωφορείο 057 νομιζω που παει μεχρι ομονοια και επιστρεφει κυκλικα απο το REX. απο εκει φανταζομαι κατι θα βρεθει…τρολει λεωφορειο…

 • Όλα εδώ στο Google
  http://is.gd/X7nUs8

 • Κωνσταντινα

  Θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με το ποιός είναι ο συντομότερος δρόμος για να πάω από την Αγία Βαρβάρα των Άνω Πατησίων στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ που ειναι κοντά στο Νομισματοκοπείο (εκτός από το να χρησιμοποιήσω τον ΗΣΑΠ μέχρι το Μοναστηράκι, μετά μετρό μέχρι Νομισματοκοπείο κ μετά λεωφορείο μέχρι την ΕΡΤ :///)!!!

  • komis

   θα κατεβεις νεα ιωνια θα περπατησεις 400 μετρα και θα παρεις το λεωφορειο 421 απο την οδο ελ αλαμειν σταση τροχονομος.μολις σε 23 στασεις ειναι το τερμα η πλατεια αγιας παρασκευης

 • Νατάσα

  Σημείωση από athenstransport: Το σχόλιο μεταφέρθηκε και απαντήθηκε στο http://www.athenstransport.com/2012/11/ktel/#comment-5988

 • Γιάννης

  Καλησπέρα. Απο πλατεία αττικης για να πάω Άγιος.αντωνιο περνώ την γραμμή 2 και έφτασα. Σωστά;

  • Ακριβώς. (Ο σταθμός Αττική είναι 2-3 λεπτά από την πλατεία Αττικής).

 • Νίκος

  Καλησπέρα, μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω στατιστικά στοιχεία για την λαθρεπιβίβαση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς;

  • Καλησπέρα, έχει επικοινωνήσει με τον ΟΑΣΑ; Εξήγησέ τους και για ποιο λόγο τα χρειάζεσαι.

   • Νίκος

    Αυτό θα κάνω, ευχαριστώ!

 • Νίκος Γ.

  Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω περίπου πόση ώρα διαρκεί το δρομολόγιο της γραμμής 790(νυχτερινό)? Δηλαδή εάν θελήσω να το πάρω από την Αργυρούπολη προς Γλυφάδα με το δρομολόγιο που ξεκινάει από Άγιο Αντώνιο στις 3.40, τι ώρα πρέπει να είμαι στη στάση περίπου?

  • Μάριος

   Περίπου στις ΧΧ:00-ΧΧ:10 περνάει από την Ηλιούπολη (το έχω τσεκάρει πάρα πολλές φορές), οπότε δεν κάνει πολύ ώρα μέχρι την Αργυρούπολη. Δηλαδή το δρομολόγιο των 03:40 από Άγιο Αντώνιο θα περάσει από τη στάση που θες γύρω στις 04:00-04:10.

   • Νίκος Γ.

    Ευχαριστώ πολύ! 😉

 • Μάριος

  Επιτέλους άρχισαν να εφαρμόζονται -δειλά δειλά- και στη γραμμή 2 του Μετρό αναχωρήσεις πρώτων συρμών και από ενδιάμεσους σταθμούς και όχι μόνο από τερματικούς.
  Τις καθημερινές πλέον πρώτοι συρμοί στις 05:28 από Αττική προς Άγιο Δημήτριο και στις 05:30 από τους τερματικούς.

  Μετά το καλοκαίρι, που θα έχει ολοκληρωθεί η επέκταση του δικτύου της γραμμής 2, νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίζει να υπάρχει μια διαφορετική λογική στα πρώτα δρομολόγια, αντίστοιχη με αυτή που υπάρχει σήμερα μετά από στάσεις εργασίας στο Μετρό. Με απλά λόγια, να πάψει να υπάρχει η σημερινή τακτική του να ξεκινάει ο συρμός στις 05:30 από την Ανθούπολη και μέχρι να φτάσει στη Δάφνη να έχει ξημερώσει.
  Στην παρούσα κατάσταση και με δεδομένη τη χρονοαπόσταση 8-10′ στα πρωινά δρομολόγια, θα ήταν εφικτό να υπάρχουν αναχωρήσεις στις 05:30 με κατεύθυνση προς Άγιο Δημήτριο από τους σταθμούς ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ, ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ και ΣΥΓΓΡΟΥ/ΦΙΞ και με κατεύθυνση προς Ανθούπολη από τους σταθμούς ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΑΤΤΙΚΗ.
  Τι πετυχαίνουμε έτσι; Πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών τις πρωινές ώρες και ιδιαίτερα και των επιβατών που έχουν χρησιμοποιήσει τον ΗΣΑΠ και μετεπιβιβάζονται σε ΑΤΤΙΚΗ ή ΟΜΟΝΟΙΑ στο Μετρό, μιας και στη μεν γραμμή 1 τα δρομολόγια ξεκινούν στις 04:50, στη δε γραμμή 2 στις 05:30 με τον πρώτο συρμό προς Ανθούπολη να φτάνει στην ΑΤΤΙΚΗ στις 05:45.

 • ανδρεας

  Σημείωση από athenstransport.com: Το σχόλιο μεταφέρθηκε εδώ http://www.athenstransport.com/2012/11/ktel/#comment-10969

 • athina

  παιδιά , πως μπορώ να πάω αύριο στην ΕΡΤ? έχει κοντά στάση του μετρό ?.
  ευχαριστώ

  • Συμπληρώνεις εδώ http://is.gd/googletransit αφετηρία και προορισμό και βλέπεις το συντομότερο δρομολόγιο. Η ερτ είναι ένα τέταρτο με τα πόδια από τα σταθμό της Αγίας Παρασκευής ή 5-6 στάσεις με το λεωφορείο από το σταθμό Νομισματοκοπείο.

 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με ερωτήσεις τύπου «Πώς θα πάω από το Α στο Β σημείο με τα Μέσα Μεταφοράς;» ΔΕΝ θα δημοσιεύονται καθώς είναι εύκολο να τις απαντήσει ο καθένας από μόνος του αν χρησιμοποιήσει το http://is.gd/googletransit ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα ή εφαρμογή που προσφέρει αυτή την υπηρεσία.

 • Γεωργια

  Γεια σας θελω να ρωτησω! θελω να παω στο mall ξερει κανεις να μου πει πως να παω με μετρο ησαπ η κατι? Αλλα να μην ειναι μακρια η σταση απο το προορισμο.Ευχαριστω πολυ

  • Αν αναφέρεσαι στο ‘The Mall’ στο Μαρούσι, ο σταθμός Νερατζιώτισσα του ΗΣΑΠ και του Προαστιακού είναι ακριβώς δίπλα.

 • Λένα

  Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω τη διάρκεια της διαδρομής Μοσχάτο-Κηφισιά με τον ΗΣΑΠ.

 • ευα

  μενω νεο κοσμο και θα ηθελα να μου πειτε παρακαλω πως μπορω να πηγαινω μοσχατο με λεωφορειο … ευχαριστω εκ των προτερων !! =)

 • ΣΤΕΛΛΑ

  Πείτε μου παρακαλώ πότε ακριβώς θα ανοίξει ο Σταθμός Αγ. Μαρίνα Χαιδάριου γιατί άλλο λένε για 13/12 και άλλοι για 14-15/12.
  Ευχαριστώ

 • Stamos

  Καλημέρα σας
  εκτός του παραδοσιακού Ηλεκτρικού από Πειραιά μέχρι Κηφισιά βλέπω οτι εξυπηρετεί και μία Γραμμή Λεωφορείου η (500 ) .. ……… τό ερώτημά μου είναι ποιο από τα δύο Μέσα είναι πιο γρήγορο και κατά πόσο ??? Ο ηλεκτρικός πρέπει να κάνει την Διαδρομή σε 50 λεπτά το (500 Λεωφορείο) σε καθημερινή και με νορμάλ συνθήκες πόσο κάνει ????

 • ΤΖΙΝΑ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ.ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΤΟΥ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΙΜΟΓΜΑ Η ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ,ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

  • Αν σε δει υπάλληλος του μετρό με πλαστικό ποτήρι καφέ θα σου πει να τον πιεις έξω και μετά να μπεις.

 • Λαμπρος

  Καλησπερα, για την Κυριακη του Πασχα, θα μπορουσατε να μου πειτε δρομολογια των ΚΤΕΛ απο Ξυλοκαστρο >προς> Αθηνα και απο Δερβενι >προς> Αθηνα ? Ευχαριστω.

 • Afroditi Riz.

  καλησπερα!πως μπορω να παω στο πορτο ραφτη και συγκεκριμενα στην παραλια »ερωτοσπηλια»….εχουν προσβαση εκει τα μμε?ευχαριστω!!!

  • komis

   προαστιακος η μετρο μεχρι το κορωπι και μετα κτελ που στοιχιζει κορωπι-πορτο ραφτη 1,60 μονο το πηγαινε.μμμ λεγονται βασικα

 • αλικη

  Χαιρετε,μια βοηθεια παρακαλω.πρεπει αυριο να ειμαι κολωνο,δωδωνης 44 μενω νικαια.ποια ειναι η πιο σιγουρη διαδρομη και ποιο λεωφορειο πρεπει να παρω;;;;;ευχαριστω εκ των προτερων

  • komis

   θα κατεβεις στο μετρο σεπολια ειτε με λεωφορειο 420 απο πετρου ραλλη και κηφισου

 • .

  Καλησπέρα, θα ήθελα από τα κτελ κηφισού να πάω στο στρατόπεδο στο μεγάλο πεύκο. Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος;

 • komis

  η αφετηρια του κτελ ειναι κοντα στο σταθμο βικτωρια. στη διαδρομη περναει απο αμπελοκηπους,κατεχακη,εθνικη αμυνα,χολαργος,νομισματοκοπειο και προαστιακος-μετρο παλληνη

 • komis

  α1,β1,217 η αλλιως τραμ και ηλεκτρικο

 • λένα

  καλησπέρα σας,

  θα ήθελα να μεταβώ από το κτελ Κηφισού στο λιμάνι της Ραφήνας με κάποιο μέσω μεταφοράς από εκεί κοντά. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βρίσκομαι στο λιμάνι το αργότερο στις 7 το πρωί. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

 • Nikos Papas

  Γεια σας θα ηθελα πολυ να με βοηθουσατε γιατι εχω αγχωθει αρκετα.Πως μπορω απο τον σταθμο των κτελ στον κηφισο να παω στην 128 σετη στο καβουρι;;;;;;;;;;;;;

  • komis montefarina

   λεωφορειο 051 απο κτελ κηφισου σταματας μετρο μεταξουργειο περνεις το μετρο μεχρι ελληνικο και απο εκει περνεις το 122 κατεβαινεις σταση διασταυρωση καβουριου και απο εκει ειτε πας με τα ποδια ειτε περνεις το 117 απο την οδο καβουριου

 • Elena Voultsinou

  Καλημέρα..μπορείτε να μου πείτε πως θα πάω αρείο πάγο αν ξεκινησω απο Άνω Πατήσια με ηλεκτρικό ευχαριστώ .

 • ΙΩΑΝΝΑ ΠΛΑΤΣΙΟΥΡΗ

  Καλησπέρα .. Θα ηθελα απο την ηλιουπολη να πάω στα ΚΤΕΛ του Κηφισου .. Ποια μεσα μπορω να χρησιμοποιήσω ! Και βολεύει να πάω με το μετρο μέχρι το κέντρο και απο εκει με ταξί ;; Ειναι μακριά ;; Ευχαριστώ εκ των προτερων